KICKBOKS COACHING JEUGD

Is leren kickboksen jouw stoere droom? Wij bieden kickboks coaching voor jeugd en leren het jou in fases. Nog leuker, je krijgt jouw eigen vrouwelijke coach. In kleine groepjes van maximaal 12 jonge dames (14 tot en met 18 jaar) leer jij meer over de tofste sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen. We combineren de lessen met leerzame kleine opdrachten voor thuis zodat jij jezelf maar ook elkaar beter leert kennen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat of te maken krijgt met een andere ingrijpende situatie.

Elke woensdag van 17.00 tot 18.00 geven wij een kickboksles jeugd in de Rebel Box aan de Quabbenburgerweg 21 in Terwolde. Wil je deelnemen aan onze groepsles voor jeugd op de woensdagmiddag? Schaf dan een proefles aan in onze shop. Daarna reserveren we samen jouw plek. Ben je enthousiast na je eerste les? Dan kun je een 5 lessen strippenkaart aanschaffen. Zo kan jij de komende 7 weken trainen wanneer je kunt, ga je gelijk op met je groep en gebruik maken van onze besloten digitale omgeving. Deze pagina staat vol theorie en kleine opdrachten voor thuis die worden behandeld tijdens de les.

PROEFLES KOPEN
kickboks-coaching-jeugd-foto-1

LEER IN FASES KICKBOKSEN

Om jouw vooruitgang te meten werken wij met levels (starter, brons, zilver, goud en legend). Iedere 3 maanden wordt er een examen aangeboden. Afhankelijk van jouw inzet en aanwezigheid van het afgelopen kwartaal geeft je coach aan of jij mag deelnemen aan het examen. Op deze manier ben jij bewust van je eigen niveau en proberen we ook jouw kickboks skills naar een nog hoger niveau te tillen.

Niet vergeten! We zijn een privéschool en werken alleen met kleine groep. Dat houdt in dat als de groep vol is, er sprake is van een wachtlijst. Wij nemen met jou contact op zodra er plek is, zodra er een nieuwe groep start of als wij iets anders leuks organiseren.

WAT LEER JE BIJ KICKBOKS COACHING?

• Zelfvertrouwen ontwikkelen

• Grenzen aangeven

• Omgaan met regels

• Omgaan met winnen en verliezen

• Agressie of woede beter reguleren

• Samen als team iets leren

TARIEVEN

PROEFLES / LOSSE GROEPSLES JEUGD

10,-

STRIPPENKAART 5 LESSEN JEUGD

45,-
PROEFLES KOPEN

THE NEXT STEP

jeugd-hkc-1

WANNEER?

We zijn in september 2021 gestart met een gloednieuwe jeugdgroep. We geven iedere woensdag van 17.00 tot 18.00 uur een les aan een groep meiden van 14 tot en met 18 jaar oud.

JEUGD-REBEL-BOX-1

WAAR?

De lessen voor de jeugd worden gegeven op een super toffe locatie in Twello genaamd de Rebel Box. Dit is een plek waar jij je thuis voelt en volledig je zelf kunt en mag zijn. De Rebel Box is een besloten (privé)ruimte, dus er is geen sprake van pottenkijkers.

jeugd-hkc-2

HOE?

Eerst maak je kennis met ons door een proefles aan te schaffen. Is de groep vol? Dan kan jij je aanmelden voor de wachtlijst.

jeugd-hella-foto

WIE IS MIJN COACH?

Alle jeugdlessen worden alleen gegeven door coach Hella.
Lees hier meer over jouw coach >>

VEELGESTELDE VRAGEN

Wel voor de wachtlijst. Jonge dames worden alleen bij ons gecoacht vanaf 14 jaar.

Tuurlijk kan jij dit. Wij leren je in stapjes kickboksen en doen veel door middel van spelletjes. Echt fysiek contact maken doen wij heel voorzichtig en met heel veel fun!

Dat is tof! Dan kan je het beste een privéles jeugd afnemen bij Hella. Zij heeft super veel ervaring met kickboksen en heeft het diploma kickbokstrainer jeugd. Voor het verbeteren van jouw technieken en conditie kan je overdag trainingen plannen.

Ja hoor, het beste is dan om samen een proefles (dus 2 keer) aan te schaffen. Dan zorgen wij dat jullie bij elkaar kunnen blijven 😉.

Je mag de eerste 2 lessen handschoenen en scheenbeschermers van ons lenen. Gezien de lopende corona ontwikkelingen adviseren wij altijd zo snel mogelijk over te gaan op eigen materiaal. Als lid adviseren wij jou graag en krijg je korting bij onze leverancier Rumble.

Bandage, bokshandschoenen en scheenbeschermers.

Ai, daar doen wij helaas niet aan. Je vader of moeder mag er de eerste paar lessen natuurlijk bij zijn totdat jij je fijn voelt. We zijn een kleine school en stellen de privacy en verhalen van onze jonge leden zeer op prijs. Soms is het gewoon ook even lekker om het zelf te doen 😉 Bovendien hebben we ook geen plek voor kijkers op onze trainingslocatie.

Je hebt 5 lessen op een strippenkaart staan die je in 7 weken kunt opmaken. Daarna komen de lessen te vervallen. Het beste is om er altijd te zijn zodat je gelijk met groep opgaat. Mocht het onverwachts toch anders lopen heb je 2 extra mogelijkheden om een les te volgen.
Let op! Wij werken bewust niet met abonnementen, maar de strippenkaart verloopt dan ook echt na 7 weken!

Nee, zolang je onder de jeugd valt wordt je niet geraakt op je hoofd maar alleen op je lichaam. We leren je hiermee op te gaan door te blokken, ontwijken of zelf over te nemen. Let op! Wij zijn geen voorstander van full contact en stoten op het hoofd voor de jeugd.

Heb jij even mazzel, dat hoeft bij ons dus helemaal niet. Je leert op een leuke manier kickboksen.

Ben je helemaal enthousiast en wil je wedstrijden gaan doen? Dan stellen we een speciaal programma voor je op en koppelen jou aan één van onze wedstrijdschool partners.

Ja hoor, dat kan door een clinic aan te vragen. Hier lees je alles over onze clinics.