KICKBOKS COACHING  TEAMBUILDING

GROEP (MAX 12 PERSONEN)

Haal het beste uit je team met de kickboks teambuilding!

Iedere dag wordt er het maximale van jullie als team verwacht. Jullie zijn divers, vullen elkaar aan en motiveren elkaar het werk zo goed mogelijk te doen.
Gelukkig is iedereen anders, daardoor ben je een perfect team. Niet altijd gaat alles gesmeerd in de geoliede machine. Daarvoor zijn wij mensen toch?
Bij stress en hoge werkdruk hoort ook ontspanning en inspanning. Wij zetten kickboksen in als coaching vorm en besteden aandacht aan communicatie, feedback, samenwerken en groepsdynamiek. Kortom, de ideale combinatie.

Wat kunnen jullie verwachten?
Hoe leuk is het om samen kennis te maken met de sport kickboksen en ook elkaar beter te leren kennen?Bij ons kan dat! Wij geven kickboks coaching en dat is net even anders.Deze kennismakingsvorm is leuk voor iedereen zonder blauwe plekken, blessures of een angstige leidinggevende. Op een leuke manier maakt het team kennis met de sport en de krachten van jullie persoonlijkheden en het team! Wij maken jullie mooie en sterke karakter eigenschappen zichtbaar.

Als team maak je in 2 uur kennis met kickboksen in onze Rebel Box. Daarna sluiten we af met een gezond drankje en sluiten af met een echte pep talk!
Wij geven jullie een onvergetelijk en leerzaam team uitje en een glimp op onze prachtige sport. Ervaar de impact van kickboks coaching als team.
Leer van elkaar en wordt zowel fysiek als mentaal een succesvol team!

*Wij geven ook teambuilding sessies in dagdelen. Contact ons en bespreek de mogelijkheden.