KICKBOXING YOGA

SMALL GROUP | GROEPSLES

Een heerlijke combinatie van yoga, Pilates en kickboks-technieken, speciaal samengesteld voor kickboksers. Dat is (kick)boxing yoga voor zowel beginnende als ervaren vechters. Hier komen Pilates-oefeningen samen met yoga ademhalingsoefeningen en bekende bewegingen uit het kickboksen. Wanneer je toe bent aan een rustige maar toch pittige training waarbij de focus ligt op flexibiliteit en mobiliteit is deze groepsles wat voor jou. Ideaal voor je rustweek, herstelperiode of that time of the month.

Je werkt een volledig uur aan jezelf met verschillende opeenvolgende oefeningen voor je gehele lichaam.
Tijdens de training leer je hoe jij je lichaam kunt versterken en flexibeler kunt maken. Hierdoor kom je nog beter in je vel te zitten en voorkom je blessures.

Je gelooft het niet, maar in een uur tijd maken wij je hoofd helemaal leeg en krijg je een gezonde dosis energie.
Bovendien leer je jouw lichaam nog beter kennen en controleren.

Dus champ, laat je verrassen 😉

Duur: 1 uur

YES, I WANNA STRETCH
kickboxing-yoga-balans

KICKBOXING YOGA
VOOR BEGINNERS

Bij deze groepslessen kan je altijd instromen. Ervaring met kickboksen of yoga is niet vereist. Ook wanneer je geen feeling hebt met kickboksen, kan dit juist iets voor je zijn. Bij mooi weer is de les buiten en heb je alleen een matje nodig. Bekijk hier onze lestijden en locaties. Kennismaken met de sport? Neem een kickboxing yoga groepsles af.

yoga-pilates-voor-kickboksers

IK WIL BEGINNEN
HOE WERKT HET?

Neem na de aanschaf van een proefles eerst contact met ons op via e-mail of contactformulier. Geef aan dat je graag wilt deelnemen aan kickboxing yoga. Wij controleren dan de beschikbaarheid en plannen samen jouw plek. Bekijk hier onze lestijden van deze maand.

kickboxing-yoga--pilates-matje

WAT NODIG VOOR
KICKBOXING YOGA?

De groepslessen worden aangeboden binnen in onze Rebel Box en bij mooi weer zijn deze buiten. Voor de buitenlessen is alleen een matje benodigd. Voor de lessen in de Rebel Box heb je echter geen attributen benodigd. Wij hebben alles dat je nodig hebt!