PRIVÉ COACHING

Quality time, just for you! Tijdens onze privé coaching leer je in fases kickboksen en werken we gericht aan jouw persoonlijke doel. We werken naast technieken aan jouw algehele fitheid oftewel uithoudingsvermogen; kracht, snelheid, beweeglijkheid en coördinatie. Kickboks technieken en fitness oefeningen wisselen we met elkaar af. Maar wel alles afgestemd op jouw lichaam en kickboks ervaring. Samen werken we aan jouw conditie en het verbeteren van je technieken. Op die manier kom je achter je eigen krachten.

Wij bieden drie vormen van privé coaching aan: één op één, duo (2 personen) en small group (3 tot 4 personen). Bij de één op één privé coaching ben je alleen samen met je coach en wordt alle aandacht gevestigd op jou en jouw vooruitgang. Voor de duo- en small group coaching stel je je eigen groep samen (van 2 tot 4 personen). Het leuke hieraan is dat je dit samen met je hubby of buddy(‘s) kunt doen en de kosten kunt delen. Tijdens dit uur krijgen jullie samen in onze besloten Rebel Box alle aandacht en wordt er een privé training speciaal voor jullie samengesteld.

VOORDELEN PRIVÉ COACHING

  • Je krijg een custommade training met de elementen kickboksen, padstraining, bokszaktraining en fitoefeningen.
  • Je plant jouw privé coaching moment in op het moment dat het jou uitkomt.
  • Je tilt jouw skillz door de persoonlijke aandacht in rap tempo naar een hoger niveau. Elke les boek je een grote vooruitgang.
  • De Rebel Box is helemaal tot jou of jullie beschikking.
  • Een small group coaching is al te boeken vanaf €20,- per persoon.
  • Geen ervaring? Geen probleem. We leren jou of jullie in fases kickboksen.
  • Ervaring? We finetunen professioneel graag jouw uithoudingsvermogen.
    Zo presteer je nog beter of herstel je sneller.
  • Bij duo en small group training groeien jij en je buddy’s als mens, friends en als kickbokser nog een tandje sneller.
prive-coaching-hkc-1

ÉÉN OP ÉÉN (1P)

Quality time just for you. Tijdens de privé coaching leer jij in fases kickboksen en werken we nog gerichter aan jouw persoonlijke doel. We wisselen kickboks technieken en fitness oefeningen met elkaar af. Helemaal afgestemd op jouw lichaam en kickboks ervaring. We zorgen er samen voor dat je technieken verbeteren, conditie vooruit gaat en jij achter je eigen krachten komt. Na de aanschaf plannen we jouw gewenste moment in. Voor het beste resultaat adviseren wij privé coaching 4 a 5 keer af te nemen.

prive-coaching-hkc-6

DUO (2P)

In deze bijzondere tijd geven we privé coaching voor twee personen. Tijdens deze privéles leren jullie in een uur kickboxing skills verbeteren en werken we aan jullie persoonlijke doel. Ook hier wisselen we kickboks technieken en fitness oefeningen met elkaar af. Hiervoor gebruiken we onder andere de pads en de bokszak. Als coach verlies ik jullie geen enkel moment uit het oog en stem de inhoud af op jullie lichaam en kickboks ervaring. Dit kan dus ook per persoon verschillen. Hiervoor hebben we van te voren contact. Zo blijven jullie scherp, fit en gemotiveerd.

prive-coaching-hkc-5

SMALL GROUP (3-4P)

Leer in fases kickboksen samen met je eigen kleine gemixte groep. De groep mag bestaan uit 2 tot 4 personen van vrouwen en mannen. Het grote voordeel aan de small group coaching is dat je de kosten samen kunt delen. Een small group les kan je dus al boeken voor slechts € 20,- per persoon. Dus verzamel je besties en of hubby en neem contact met ons op. Na aanschaf van een small group training in onze shop nemen we snel contact met je op om jullie wensen te bespreken en een geschikt moment te plannen.

SHOP JOUW PRIVÉ COACHING

Wij adviseren om eerst één proefles af te nemen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen.
Is het helemaal wat jij verwacht? Zijn we een match? Dan is het altijd mogelijk een strippenkaart van 5 privélessen afnemen.
Wij nemen per maand een maximaal aantal privélessen aan. Wanneer er een wachtlijst is staat de proefles op uitverkocht en kan je ons het beste rechtstreeks benaderen via ons contactformulier of WhatsApp.

Good to know
Voor bedrijven, zelfstandigen, freelancers en andere ondernemers is kickboks coaching 100% aftrekbaar!
Wil je als werknemer jouw persoonlijke budget inzetten voor privé coaching? Dat kan! 
Neem contact met ons op voor de juiste facturatie. 

ERVARINGEN PRIVÉ COACHING

“Een te gek uitje waar we in deze gekke tijd bijzonder aan toe waren. We waren als stel echt op elkaar aangewezen als het gaat om luisteren en vertrouwen, dat bleek soms best een uitdaging! Daarbij is het ook leuk om de geleerde jabs en kicks op elkaar te mogen proberen (gelukkig wel met bescherming 😉). Door de goede coaching hebben we het beste in onszelf naar boven gehaald. Het was een superleuke training, echt een aanrader!”

Claudia & Niek, 2021 | Privéles duo (2P)

“Een aanrader! Mijn doel was, na een tijd niet meer te hebben getraind, te kijken hoe ik er voor stond. Zowel conditioneel als qua techniek. Tijdens de personal training heeft Hella mij, op een super leuke manier, getraind op techniek, conditie en coördinatie. Dat is het leuke aan een-op-een training. Je krijgt waardevolle tips en tricks, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. We hebben super fijn getraind, met goede spierpijn als resultaat. Wat heb ik die gemist!”

Alyssa, 2021 | Privéles (1P)