PROEFLES / LOSSE LES VOLWASSENEN

PROEFLES / LOSSE LES JEUGD

HOE HET WERKT 

Schaf als eerste een proefles aan. Wij kijken direct wat de beschikbaarheid is en plannen samen je eerste les in. Je kunt zelf nog niet in het online reserveringssysteem reserveren. Zitten de lessen vol? Dan hanteren wij een wachtlijst en is er geen losse proefles aan te schaffen via onze website.

Let op! Annuleren van een proefles kan tot 24 uur voor de gereserveerde les. Met een afmelding binnen 24 uur voorafgaand aan de begintijd van de les, komt de proefles te vervallen. Deze is niet meer op een ander moment te gebruiken.

Ben je na de les enthousiast?
Je ontvangt van ons een automatische mail met alle informatie. Als volwassene (vanaf 18 jaar) kan je alleen gebruik maken van onze strippenkaarten.
Ben jij jonger dan 18 jaar? Dan werken we met een lidmaatschap en maken we gebruik van een maandcontributie + eenmalige inschrijvingskosten.
Wanneer je een strippenkaart of lidmaatschap afneemt ben je onze champ. Je krijgt van ons toegang tot het reserveringssysteem en kunnen jij of je ouders jouw plek reserveren.

Weet je het nog niet zeker?
Losse lessen mag je zo vaak afnemen als je wilt. Champs met een abonnement of actieve strippenkaart hebben altijd voorrang.

Een proefles of losse les cadeau doen?
Wij maken de tofste cadeaubonnen :). Deze kan je afhalen of sturen wij per post op.