ONZE TARIEVEN

GROEPSLESSEN VOLWASSENEN

Voor groepslessen vanaf 18 jaar werken wij met strippenkaarten. Om een les te ervaren schaf je eerst een proefles aan. Ben je na deze proefles enthousiast? Je ontvangt na deze eerste les van ons alle informatie over hoe het bij ons werkt. Vanaf dit moment kom jij in onze online omgeving en kan je ook een strippenkaart aanschaffen voor 5 of 10 lessen. Met een strippenkaart kan jij binnen de geldigheid deelnemen aan kickboks techniek, bokszak, pads en boxing yoga lessen.

Echt beter worden in het kickboksen? Wij werken met verschillende levels, zo heb je het level brons, zilver, goud en legend. Om de 3 maanden wordt er examen gedaan en kan jij een level omhoog. Je mag hier aan deelnemen in overleg met jouw coach. Bekijk hieronder de tarieven van onze groepslessen.

losse (proef)les

14,951 les
  • 1 les geldig

5* strippenkaart

45,-5 lessen
  • 6 weken geldig

10* strippenkaart

85,-10 lessen
  • 12 weken geldig

GROEPSLESSEN JEUGD (12 TOT 18 JAAR)

Voor groepslessen 12 – 14 jaar en 15 – 18 jaar werken wij met een maandabonnement. Om een les te ervaren schaf je eerst een proefles aan. Ben je na deze proefles enthousiast? Je ontvangt na deze eerste les van ons alle informatie over hoe het bij ons werkt. Is jouw intake formulier ontvangen dan ben jij officieel onze jeugd champ. Met een abonnement kan jij één keer in de week deelnemen aan de jeugd kickboks groepslessen. Ook voor de jeugd werken wij met verschillende kickboks levels.

Wij zijn een privéschool en werken sinds kort met kleine groepen meiden (max. 12 kids). Op dit moment hebben wij nog plek! 
Is de groep vol? Dan hanteren wij een wachtlijst of breiden ons jeugd aanbod uit. 

PROEFLES / LOSSE GROEPSLES JEUGD

14,951 jaar geldig
  • Ben je benieuwd naar onze jeugdles en of jij je bij ons thuis voelt? Kom dan een proefles ervaren. Scoor eerst een proefles. Na de aankoop plannen we samen jouw les in.

JEUGD MAAND TARIEF

39,95per maand + eenmalige inschrijfkosten €10,- (automatisch)
  • Ben je enthousiast na je proefles? Met een maand abonnement kan jij 1 x per week deelnemen aan een jeugd groepsles.

PRIVÉLES

Quality time, just for you! Tijdens onze privéles leer je in fases kickboksen en werken we gericht aan jouw persoonlijke fysieke doel. Dit kan eenmalig zijn om te ervaren of structureel voor een bepaalde periode voor het meest optimale resultaat. Het kan gecombineerd worden met onze groepslessen, workouts voor thuis en voedingsadvies. We maken altijd een aanbod voor jou op maat. Jouw privéles is in overleg in te plannen overdag of in de avond van maandag tot en met zaterdag. Starter of ervaren kickbokser? Wij boosten jou echt naar the next level! Hieronder vind je de tarieven van onze privélessen.

Privéles 1 persoon

75,-
  • Duur 60 min.

Privéles 2-4 personen

80,-
  • Duur 60 min.