SHOP GROEPSLESSEN

Heb je interesse in het volgen van onze groepslessen? Hier vind je alle benodigde info.

KOOP EEN PROEFLES

Are you ready to rumble? Om een groepsles in onze Rebel Box of buiten te ervaren is het nodig om een proefles aan te schaffen. Wij laten namelijk in fases champs toe. Wanneer er plek is, krijg je een persoonlijke reactie en plannen we je eerste date in. Hieronder kun je jouw proefles kopen. Wil je iemand anders verrassen? Dan kun je onze feestelijke cadeaubon met daarop een bedrag naar wens kopen. Let op! Annuleren van een proefles kan tot 24 uur voor de gereserveerde les. Weet je het nog niet zeker? Losse lessen mag je zo vaak afnemen als je wilt.

OVER ONZE GROEPSLESSEN

Bij ons leer in fases kickboksen alleen met vrouwen. We leren je de benodigde technieken en werken aan je algehele conditie. Dat wil zeggen: kracht, explosiviteit en coördinatie. We wisselen fitness oefeningen en kickboks technieken met elkaar af. We delen je altijd in op je eigen niveau, of je nou veel ervaring hebt of juist helemaal geen. Bovendien werken we met strippenkaarten. Hierdoor betaal je per keer en zit je niet vast aan abonnementskosten. Wij bieden kickboks coaching, bokszaktraining, kickboxing yoga en pads training aan in groepsverband. Meer weten? Bekijk ons complete aanbod.

TARIEVEN

Wij leren je met liefde in groepsverband de kneepjes van het fijne kickboks-vak. Je start bij ons altijd met een proefles. Zo kun je ervaren wat een groepsles voor je doet en of het wat voor je is. Je kunt zelf nog niet in het online reserveringssysteem reserveren. Ben je na je proefles enthousiast en wil je gaan starten met het volgen van lessen? Dan kun je een aantal losse lessen of een strippenkaart afnemen. Bij aankoop van een strippenkaart krijg je van ons ook toegang tot het reserveringssysteem, zodat je zelf je lessen kunt kiezen en plannen.

LOSSE LES

10,-

STRIPPENKAART 5 LESSEN

45,-6 weken geldig

STRIPPENKAART 10 LESSEN

85,-12 weken geldig

STRIPPENKAART 15 LESSEN

120,-17 weken geldig