SHOP JEUGDLESSEN

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar oud en wil je graag leren kickboksen? Vanaf 1 september 2021 starten we met lessen voor de jeugd.

KOOP EEN (PROEF)LES OF STRIPPENKAART

Are you ready to rumble? Om een groepsles voor de jeugd in onze Rebel Box of buiten mee te maken schaf je om te beginnen een proefles aan. Zodra je jouw proefles hebt gekocht, plannen we samen jouw eerste les in. Is er (nog) geen plek omdat de groepsles voor jeugd vol is? Dan plaatsen we je op de wachtlijst. Hieronder kun je jouw eerste proefles kopen. Wil je iemand anders verrassen? Dan kun je onze feestelijke cadeaubon met een bedrag naar wens kopen. Let op! Annuleren van een proefles kan tot 24 uur voor de gereserveerde les. Weet je het nog niet zeker? Je mag je zo vaak als je wilt een losse les bij ons afnemen.

OVER ONZE JEUGDLESSEN

Wij bieden kickboks coaching voor jeugd en leren het jou in fases. Nog leuker, je krijgt jouw eigen vrouwelijke coach. In kleine groepjes van maximaal 12 jonge dames (14 tot en met 18 jaar) leer jij meer over de tofste sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen. We combineren de lessen met leerzame kleine opdrachten voor thuis zodat jij jezelf maar ook elkaar beter leert kennen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat of te maken krijgt met een andere verandering in je leven.

TARIEVEN

Niet vergeten! We zijn een privéschool en werken alleen met kleine groep. Dat houdt in dat als de groep vol is, er sprake is van een wachtlijst. Wij nemen met jou contact op zodra er plek is, zodra er een nieuwe groep start of als wij iets anders leuks organiseren.

PROEFLES / LOSSE GROEPSLES JEUGD

10,-

STRIPPENKAART 5 LESSEN JEUGD

45,-6 weken geldig