BOKZAKTRAINING

PRIVÉ | SMALL GROUP | GROEPSLES

Beat the bag met onze bokszaktraining, een bokszakles alleen voor vrouwen. Zin om lekker te zweten en even je hoofd leeg maken? De naam zegt het al. Je werkt een volledig uur aan jezelf met verschillende oefeningen op- en met de bokszak. Tijdens de training leer je hoe je het beste kunt trainen met de bokszak, ook handig voor thuis. Er wordt voornamelijk gewerkt aan jouw conditie, vetverbranding en explosiviteit. De trainingen zijn speciaal door ons samengesteld en worden begeleid door een pittige beat. Zo zetten werken we aan jouw conditie en wordt je totale lijf in verhouding strakker. Je gelooft het niet, maar je coach motiveert je echt om je grenzen tijdens deze training te verleggen. Nog leuker: echt iedere les is bij ons anders. Zo weet je nooit wat je te wachten staat en ga je altijd voldaan en uitgeput naar huis.

De lessen zijn opgesplitst in twee niveaus voor beginners en gevorderden. Bekijk onze lestijden van deze maand.

Dus champ, waar wacht je nog op? 😉

Duur: 1 uur

bokszaktraining-voor-vrouwen

BOKSZAKTRAINING
VOOR BEGINNERS

Bij onze bokszaktraining groepslessen begin je eerst met een aantal champs op hetzelfde niveau. Wij adviseren jou daarom om je in te schrijven voor beginners lessen of de trainingen van 19.00 uur. Bekijk hier onze lestijdenBokshandschoenen zijn voor de eerste drie lessen te lenen. Meer theorie nodig? Neem bokszaktraining groepsles af.

bokszakken-rebel-box-bokszakles

AL ERVARING MET
DE BOKSZAK?

Neem na de aanschaf van een proefles eerst contact met ons op via e-mail of contactformulier. Geef aan dat je al ervaring hebt en graag wilt deelnemen. Wij controleren dan de beschikbaarheid zodat jij zeker bij het goede niveau zit. Daarna plannen we samen jouw plek in. Voor gevorderden wordt er vaak doordeweeks les gegeven om 20.00 uur. Bekijk hier onze lestijden van deze maand.

bokszaktraining-voor-dames

NODIG VOOR
BOKSZAKTRAINING

Benodigdheden starter: bandage en bokshandschoenen.
Benodigdheden vanaf gevorderde: bandage, bokshandschoenen en beenbeschermers.
Wij adviseren je graag en als actief lid kun je profiteren van mooie voordelen bij onze leveranciers.