VEELGESTELDE VRAGEN

We kunnen ons best voorstellen dat je toch wat vragen hebt. Daarom een overzicht van onze veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit? Wij zijn altijd te bereiken via WhatsApp of e-mail.

VOOR LEDEN

Als ondernemer of ambitieuze professional leid je een druk bestaan. Je werkt hard, dag in dag uit om alle ballen in de lucht te houden. Daarbij vergeet je vaak om tijd voor jezelf te maken en goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden kickboks coaching aan aan ambitieuze mensen (m/v) die ondanks hun volle agenda toch net beste uit henzelf willen halen. Wanneer het jou overdag uitkomt. Ons aanbod bestaat uit één op één privé of small group (2-4P) coaching. Af te nemen in pakketten van 1 keer en 5 keer. Nog leuker! Kickboks coaching is een investering in jouw kennis, energie, fysieke en mentale gesteldheid. Daarom is het zakelijk aftrekbaar met 9% BTW.

Wil je het beste uit jezelf halen, werken aan je mindset en fysieke kracht? Ervaar wat kickboks coaching voor jou kan betekenen en neem contact op met coach Hella voor het plannen van je eerste sessie.

Zeker weten! Ons aanbod voor besteding van persoonlijk budget bestaat uit één op één privé coaching. Gedurende onze privéles ligt onze focus enkel en alleen op jou als persoon en jouw persoonlijke doelen. Dat is fysiek en soms mentaal. We hebben speciale pakketten samengesteld voor het optimale resultaat. Omdat het een investering is in jouw kennis, energie en geluk is kickboks coaching een aftrekpost voor jouw werkgever met 9% BTW. Gaat jouw werkgever akkoord? Dan wordt de factuur rechtstreeks verzonden naar jouw werkgever. Betaling ontvangen? Dan starten we met het plannen van de privé coaching. Neem contact op met ons op voor meer informatie.

ALGEMENE VRAGEN

Yes girl! Wij zijn er juist voor mensen zonder ervaring. Tijdens onze kickboks coaching lessen leer je in fases kickboksen en beter in je vel te zitten. We bieden kwaliteit en persoonlijke begeleiding door onze kleine groepen. We wisselen regelmatig van buddy zodat je ook van anderen leert. Er wordt altijd voorzichtig gestart op stootkussens en geleidelijk aan leer jij op je eigen tempo meer over jouw grenzen en kracht. Sneller je skillz verbeteren? Wij geven ook privéles (1P) of small group lessen (2-4P). Voor de small group mag jij ook je eigen groep (v/m) samenstellen. Zo hebben jullie als groep de Rebel Box en de coach voor jezelf.

Een proefles ervaren? Dat is alleen mogelijk door deel te nemen. Wij vragen een kleine bijdrage voor de groepslessen. Dit is inclusief het lenen van materiaal en een warm welkom. Wanneer je enthousiast bent kan je een strippenkaart afnemen of nog een losse les. Begin met het kopen van een proefles in onze shop. Daarna wordt er contact met je opgenomen om je plek te reserveren.

Wanneer je start met kickboks coaching heb je eigenlijk niets nodig. Behalve een goed humeur en een fijne sportoutfit. In onze Rebel Box geven we onze lessen op blote voeten, voor de lessen buiten zijn buiten sportschoenen handig. De eerste paar lessen mag je materiaal van ons lenen. Ben je enthousiast? Dan raden wij je aan om te starten met bandage en bokshandschoenen. Nadat je een proefles hebt ervaren kun je inloggen om op de website of in onze Rebel Box items te shoppen.

Start je met kickboxing yoga? Wij trainen op onze grote mat. Naast een comfortabele outfit, schone voeten en een flesje water heb je bij ons geen andere materialen nodig.

Kom je naar de Rebel Box voor een training? Dan is het vanwege hygiëne verplicht om slippers te dragen bij binnenkomst tot aan de mat en bij vertrek.

Heb je meer dan een maand ervaring met kickboksen? Meld dit dan bij de coach door contact op te nemen. We zoeken samen naar passende lestijden voor jouw niveau. Sneller je techniek verbeteren? Wij geven ook privéles (1P) of small group (2-4P) trainingen om je skills te verbeteren. Samen maken we je scherper, explosiever en behalen we jouw persoonlijke doelen.

Op verschillende momenten in de ochtend en avond bieden wij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te leren kickboksen in groepen, oftewel groepslessen. Deze lessen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 personen bij het kickboksen. De bokszaklessen worden gegeven aan maximaal 16 personen. Wanneer je sneller en efficiënter wilt werken aan jouw persoonlijke doelen op het tijdstip dat het jouw uitkomt, kan je gebruik maken van een privéles. Heb je een aantal vriendinnen of vrienden (m/v) waarmee je samen wilt leren? Deel dan samen de kosten en boek een small group training. Zo heb je alleen of samen de volledige aandacht van je coach en de Rebel Box geheel voor jezelf. Lekker luxe he ;).

Bij kickboks coaching leer je in fases kickboksen. De lessen zijn verdeeld in verschillende niveaus en om de 3 maanden is er een examen. Zo train jij altijd met andere champs van hetzelfde niveau en groeien jullie samen naar de beste versie van jezelf. Tijdens deze lessen maken we gebruik van de stootkussens, pads, bokszakken en leer je spelenderwijs sparren. Wanneer je een strippenkaart afneemt, gaat de persoonlijke coaching voor je open. Zo krijg je een persoonlijk werkboek, toegang tot de besloten Instagram-pagina vol extra tips en tricks, Masterclasses en toffe kortingen op producten, bescherming en onze coachingstrajecten.

Heb je de basistechniek onder de knie? Dan is het tijd om een bokszakles te volgen. Je traint een volledige les alleen met de bokszak en één buddy. Wil je een tandje erbij en specifiek je skills verbeteren op de pads? Dan is een padsles echt iets voor jou. Sparren doen wij alleen met de gevorderde champs. Dit geven wij van tevoren aan of we verwerken het als spelelement in de les. De tegenhanger van het kickboksen is kickboxing yoga. Een speciale tak van de sport gebaseerd op boxing yoga, Pilates en kickboks bewegingen, waarbij gewerkt wordt aan jouw mobiliteit, lenigheid en ademhaling! Leuk voor starters en gevorderden.

Het weer in Nederland laat het niet altijd toe om kickboks coaching volledig te geven in de buitenlucht. Zodra het weer het toelaat, geven wij aan wanneer er buiten getraind wordt. In de zomerperiode worden er dan ook diverse korte cursussen en groepslessen buiten aangeboden op toffe locaties in de omgeving. In Deventer zijn wij op zaterdagen te vinden in de muziekkoepel van het Worpplantsoen.

Wij werken met strippenkaarten in plaats van een abonnement. Waarom? Omdat wij geloven in jouw enthousiasme en jouw drive om het tot jouw prioriteit te maken. Doordat wij werken met een strippenkaart, kies jij zelf voor de momenten waarop je wilt trainen. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten, die je altijd moet betalen (misschien wel zonder dat je hebt getraind!). Met een strippenkaart (met daarop 5, 10 of 15 punten) kan je deelnemen aan de groepslessen. Een punt geeft recht op één training. Je betaalt dus per keer dat je bij ons traint. Afhankelijk van jouw niveau gaan er steeds meer soorten lessen voor je open. Overleg wel even met je coach welke tijd en/of niveau voor jou het beste is.

Wij geven binnen coaching en cursussen op onze trainingslocatie de ‘Rebel Box’. Een plek waar jij je thuis voelt, fitter wordt en blijft en op je gemak leert kickboksen. Een huiselijke plek voor persoonlijke begeleiding en gezelligheid, waar kleine of grote rebels zichtbaar worden en gewerkt wordt aan jouw persoonlijke doelen door privé-, duo- of small group coaching. Op onze mat worden verschillende coachingslessen gegeven en daarnaast is het mogelijk om persoonlijk in gesprek te gaan met je coach. Voel je veilig, thuis en vooral welkom! De Rebel Box is te vinden aan de Quabbenburgerweg 21, 7396 NN Twello.

De Rebel Box is te bereiken per auto, fiets, brommer en te voet. Er is helaas geen verbinding met het openbaar vervoer. Kom je met hulp van navigatie? Voer dan het volgende adres in: Quabbenburgerweg 21, Twello. Parkeren kan voor en naast het pand. Ook door de poort van Hoveniersbedrijf Jutten mag geparkeerd worden.

Groepslessen en privélessen worden alleen gegeven aan dames vanaf 18 jaar tot aan elke bewegelijke leeftijd.
Jeugd groeps- en privé lessen worden alleen gegeven aan jonge dames tussen de 14 en 18 jaar.

Wij geven jeugdlessen en privélessen aan meiden tussen de 14 en 18 jaar. In het menu bij ons aanbod en kopje jeugd vind je alle informatie.

 • Heb je klachten of vertoont iemand in je huishouden ziekteverschijnselen? Dan blijf je thuis. Stuur ons een WhatsApp bericht om je af te melden. We trust you!
 • Je kleedt je thuis om voor de lessen. Je hebt alles al aan behalve je bandage. Beenbeschermers zijn dus ook al aan bij binnenkomst.
 • Een klein tasje voor je spulletjes is toegestaan. Sporttassen niet.
 • Beperk je spullen tot het noodzakelijke. Dit is dus alleen je bandage, trui/vest, handschoenen, flesje water en slippers.
 • Kom altijd op je slippers. Met de fiets? Wissel dan onderaan de trap van schoenen.
 • Je bent 10 minuten voor de les aanwezig en wacht in de auto. 5 minuten voor de les kan je naar binnen. We starten en eindigen de lessen precies op tijd. Don’t be late babe!
 • Laat je jas in de auto. Met de fiets? Dan hang jij je jas op aan de kapstok. Zorg ervoor dat je 1,5 meter tussen de jassen laat, dus hang je jas in de hoek.
 • Was of desinfecteer je handen voordat je naar boven gaat. Er staat desinfectiemiddel bij de ingang beneden.
 • Leen je handshoenen van ons? Dan is het gebruik van plastic handschoenen verplicht. Deze mag je zelf meenemen en  neem je achteraf mee naar huis.
 • Beenbeschermers worden niet meer uitgeleend. Zorg voor je eigen bescherming. We helpen je graag. Als lid krijg je korting en plaatsen we wekelijks een bestelling bij Rumble.
 • Bandage doe je om op je trainingsplek.
 • Zet je slippers voor de mat neer. Ga je naar het toilet? Trek dan je slippers aan.
 • Beperk je toiletbezoek. Ga thuis eerst naar het toilet voordat je gaat trainen.
 • Na de les gaat de bandage af en spullen in je tas op je trainingsplek.
 • Bij het verlaten van de Rebel Box desinfecteer jij je handen.
 • Vind je iets niet fijn? Spreek ons er op aan of neem contact op. We doen er alles aan om veilig met elkaar te kunnen blijven trainen.

De groepslessen worden veilig gegeven door de coach op afstand. We proberen het rouleren van trainingspartners zoveel mogelijk te beperken.

Privélessen en small group worden overdag op afspraak op veilige afstand gegeven. Kom je uit één huishouden? Dan is het gebruik van pads in overleg mogelijk.

Als ondernemer of ambitieuze professional leid je een druk bestaan. Je werkt hard, dag in dag uit om alle ballen in de lucht te houden. Daarbij vergeet je vaak om tijd voor jezelf te maken en goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden kickboks coaching aan aan ambitieuze mensen (m/v) die ondanks hun volle agenda toch net beste uit henzelf willen halen. Ons aanbod bestaat uit één op één privé of small group (2-4P) coaching. Wil je het beste uit jezelf halen, werken aan je mindset en fysieke kracht? Ervaar wat kickboks coaching voor jou kan betekenen en neem contact op met coach Hella voor het plannen van je eerste sessie.

Zeker weten! Ons aanbod voor besteding van persoonlijk budget bestaat uit één op één privé coaching. Gedurende onze privéles ligt onze focus enkel en alleen op jou als persoon en jouw persoonlijke doelen. We hebben speciale pakketten samengesteld voor het optimale resultaat. Gaat jouw werkgever akkoord? Dan wordt de factuur rechtstreeks verzonden naar jouw werkgever. Neem contact op met ons op voor meer informatie. Neem contact op met ons op voor meer informatie.