PRIVÉLES

Quality time, just for you! Tijdens een privéles werken we gericht aan jouw persoonlijke fysieke (kickboks) doel. Je hebt de keuze uit een enkele keer of keren, 6 tot 8 weken traject of structureel wekelijks een bepaalde periode.

Privélessen zijn prefect voor wanneer jij:
– naar iets toe wilt werken op fysiek of kickboks vlak;
– (zelf)vertrouwen wilt krijgen voor een groepsles of sportschool;
– jouw kickboks technieken goed aan wilt leren of wil verscherpen;
– herstellende bent van een blessure en/of terug wilt keren in de (vecht)sportwereld;
– over het algeheel fitter wilt worden door afwisseling van kickboksen, kickboks oefeningen, lichaamsgewicht en gewichten.

Tijdens een privéles werken we aan jouw kickbokstechnieken en algehele fitheid oftewel uithoudingsvermogen; kracht, snelheid, beweeglijkheid, coördinatie en cognitief. Kickboksen en kickboks gerelateerde oefeningen wisselen we met elkaar af. Alles afgestemd op jouw lichaam en kickboks ervaring. Samen werken we aan jouw conditie en het verbeteren van je technieken. Op die manier kom jij echt achter je eigen krachten! Starter of ervaren kickbokser? Wij boosten jou echt naar the next level!

Wij adviseren om eerst één losse privéles af te nemen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen. Is het helemaal wat jij verwacht? Zijn we een match? Dan bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden. Wij nemen per maand een maximaal aantal privélessen aan. Wanneer er een wachtlijst is geven wij dat vooraf bij de aankoop aan en kan jij ons rechtstreeks contacten.

prive-coaching-hkc-1

HOE HET WERKT

Na de aanschaf van een losse privéles plannen we samen onze eerste date in. We bespreken voorafgaand wat jouw verhaal en wensen zijn. Is het voor een enkele keer of een aantal keer, een traject van 6 tot 8 keer of bijvoorbeeld structureel wekelijks voor een bepaalde periode. Tijdens deze privéles maken we kennis met elkaar en trappen we af met een training gericht op jouw persoonlijke doel. Zijn wij een match? Dan bespreken wij de mogelijkheden.

Wil je het graag een enkele keer of keren ervaren?
Dan kan je kiezen voor het leren of aanscherpen van jouw kickboks technieken in combinatie met kracht en conditie oefeningen. Je gaat voldaan naar huis met persoonlijke trainingstips, fitoefeningen voor thuis of in jouw vechtsportschool of gym.

Ga je voor een 6-8 weken traject of structurele training dan is het volgende inbegrepen:
1. lichaam check-in;
2. kickboks check-in;
3. voedingsadvies ;
4. hormonen & bewegen advies;
5. persoonlijke trainingsplan voor privélessen en thuis.

Door verschillende oefeningen checken wij jouw huidige motoriek, algehele fitheid, cognitieve niveau en techniek. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te wegen en te meten.
Op basis van jouw verhaal, doel en wensen wordt er een persoonlijk trainingsschema voor jouw samengesteld. Voor het meest optimale fysieke resultaat adviseren wij minimaal een 6 tot 8 weken schema. Structureel wekelijks trainen is ook zeer gebruikelijk. In overleg kan dit gecombineerd worden met thuis trainen of onze groepslessen.

Ben je al een actief lid of een ervaren kickbokser?
Dan kan je ook alleen de focus leggen op het verbeteren van je kickbokstechnieken, bepaald kickboks doel, herstel, bepaalde spiergroep, lichaamsdeel of het sterker maken van jouw gehele lichaam.

prive-coaching-hkc-6

PRIVÉLES DELEN

Een privéles mag je bij ons delen met andere vrouwen of mannen tot 4 personen. Bij de één op één privéles ben je alleen samen met je coach en wordt alle aandacht gevestigd op jou en jouw vooruitgang. Voor de duo- en small group les stel je je eigen groep samen. Het leuke hieraan is dat je dit samen met je hubby of buddy(‘s) kunt doen en de kosten kunt delen. Tijdens dit uur krijgen jullie samen in onze besloten Rebel Box alle aandacht en wordt er een privétraining speciaal voor jullie samengesteld. Het financiële gedeelte wordt alleen met de hoofdboeker geregeld.

ZAKELIJK FACTUREREN OF PERSOONLIJK BUDGET

Voor bedrijven, zelfstandigen, freelancers en andere ondernemers is kickboks coaching 100% aftrekbaar!
Wil je als werknemer jouw persoonlijke budget inzetten voor privé coaching? Dat kan!

prive-coaching-hkc-5

VOORDELEN PRIVÉLES

 • We plannen jouw lesmomenten in op het moment dat het jou uitkomt.
 • Je krijgt een custommade training gericht op jouw doel (eenmalig, aantal keer of structureel).
 • We zetten afwisselende oefeningen in gericht op kracht, conditie, mobiliteit, kickboksen, pads, paddled en de bokszak.
 • Je krijgt een persoonlijke totale lichaamscheck en tips & tricks.
 • Jouw progressie maken wij echt meetbaar door onze start, tussentijdse en eind check.
 • Je tilt jouw skillz door de persoonlijke aandacht in rap tempo naar een hoger niveau. Elke les boek je een grote vooruitgang.
 • Wij passen jouw trainingsschema veilig en verantwoord aan op jouw blessure(s) of herstel.
 • De Rebel Box is helemaal tot jou of jullie beschikking.
 • Kosten zijn te delen.
 • Geen ervaring? Geen probleem. We leren jou of jullie in fases kickboksen.
 • Ervaring? We finetunen professioneel graag jouw uithoudingsvermogen. Zo presteer je nog beter of herstel je sneller.
 • Bij duo en small group training groeien jij en je buddy’s als mens, friends en als kickboksers nog een tandje sneller.
 • Voor bedrijven, zelfstandigen, freelancers en andere ondernemers is kickboks coaching 100% aftrekbaar!
 • Als werknemer kan jij jouw persoonlijke budget hiervoor inzetten.

REVIEWS PRIVÉLES

“Een te gek uitje waar we in deze gekke tijd bijzonder aan toe waren. We waren als stel echt op elkaar aangewezen als het gaat om luisteren en vertrouwen, dat bleek soms best een uitdaging! Daarbij is het ook leuk om de geleerde jabs en kicks op elkaar te mogen proberen (gelukkig wel met bescherming 😉). Door de goede coaching hebben we het beste in onszelf naar boven gehaald. Het was een superleuke training, echt een aanrader!”

Claudia & Niek (stel) | Privéles duo (2P)

“Een aanrader! Mijn doel was, na een tijd niet meer te hebben getraind, te kijken hoe ik er voor stond. Zowel conditioneel als qua techniek. Tijdens de personal training heeft Hella mij, op een super leuke manier, getraind op techniek, conditie en coördinatie. Dat is het leuke aan een-op-een training. Je krijgt waardevolle tips en tricks, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. We hebben super fijn getraind, met goede spierpijn als resultaat. Wat heb ik die gemist!”

Alyssa (oud kickbokster) | Privéles (1P)