PRIVÉLES

Quality time, just for you! Tijdens onze privéles leer je in fases kickboksen en werken we gericht aan jouw persoonlijke fysieke doel. We werken naast technieken aan jouw algehele fitheid oftewel uithoudingsvermogen; kracht, snelheid, beweeglijkheid, coördinatie en cognitief. Kickboks en fitness oefeningen wisselen we met elkaar af. Maar wel alles afgestemd op jouw lichaam en kickboks ervaring. Samen werken we aan jouw conditie en het verbeteren van je technieken. Op die manier kom jij echt achter je eigen krachten! Starter of ervaren kickbokser? Wij boosten jou echt naar the next level!

prive-coaching-hkc-1

HOE HET WERKT

Na de aanschaf van een losse privéles plannen we samen onze eerste date in. Tijdens deze privéles maken we kennis met elkaar en trappen we af met jouw lichaamscheck. Door verschillende oefeningen checken wij jouw huidige motoriek, algehele fitheid en cognitieve niveau. Op basis van jouw doel en wensen wordt er een persoonlijk trainingsschema voor jouw samengesteld. Voor het meest optimale fysieke resultaat adviseren wij een 6 tot 8 weken schema. In overleg kan dit gecombineerd worden met thuis trainen of onze groepslessen.

Ben je al een actief lid of een ervaren kickbokser?
Dan kan je ook alleen de focus leggen op het verbeteren van je kickbokstechnieken.

prive-coaching-hkc-6

SOORTEN PRIVÉLESSEN

Wij bieden drie vormen van privéles aan: één op één, duo (2 personen) en small group (3 tot 4 personen). Bij de één op één privéles ben je alleen samen met je coach en wordt alle aandacht gevestigd op jou en jouw vooruitgang. Voor de duo- en small group les stel je je eigen groep samen (van 2 tot 4 personen). Het leuke hieraan is dat je dit samen met je hubby of buddy(‘s) kunt doen en de kosten kunt delen. Tijdens dit uur krijgen jullie samen in onze besloten Rebel Box alle aandacht en wordt er een privétraining speciaal voor jullie samengesteld.

prive-coaching-hkc-5

VOORDELEN PRIVÉLES

 • Je krijgt een persoonlijke totale lichaamscheck.
 • Je krijgt een custommade training gericht op jouw doel.
 • We zetten afwisselende oefeningen in gericht op kracht, conditie, mobiliteit, kickboksen, pads en de bokszak.
 • Jouw progressie maken wij echt meetbaar door onze tussentijdse en eind check.
 • We plannen jouw lesmomenten in op het moment dat het jou uitkomt.
 • Je tilt jouw skillz door de persoonlijke aandacht in rap tempo naar een hoger niveau. Elke les boek je een grote vooruitgang.
 • De Rebel Box is helemaal tot jou of jullie beschikking.
 • Een small group privéles is al te boeken vanaf €20,- per persoon.
 • Geen ervaring? Geen probleem. We leren jou of jullie in fases kickboksen.
 • Ervaring? We finetunen professioneel graag jouw uithoudingsvermogen.
  Zo presteer je nog beter of herstel je sneller.
 • Bij duo en small group training groeien jij en je buddy’s als mens, friends en als kickboksers nog een tandje sneller.
 • Voor bedrijven, zelfstandigen, freelancers en andere ondernemers is kickboks coaching 100% aftrekbaar!
 • Als werknemer kan jij jouw persoonlijke budget hiervoor inzetten.

SHOP JOUW PRIVÉLES

Wij adviseren om eerst één proefles af te nemen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen.
Is het helemaal wat jij verwacht? Zijn we een match? Dan is het altijd mogelijk een strippenkaart van 5 privélessen afnemen.
Wij nemen per maand een maximaal aantal privélessen aan. Wanneer er een wachtlijst is staat de proefles op uitverkocht en kan je ons het beste rechtstreeks benaderen via ons contactformulier of WhatsApp.

Good to know
Voor bedrijven, zelfstandigen, freelancers en andere ondernemers is kickboks coaching 100% aftrekbaar!
Wil je als werknemer jouw persoonlijke budget inzetten voor privé coaching? Dat kan! 
Neem contact met ons op voor de juiste facturatie. 

REVIEWS PRIVÉLES

“Een te gek uitje waar we in deze gekke tijd bijzonder aan toe waren. We waren als stel echt op elkaar aangewezen als het gaat om luisteren en vertrouwen, dat bleek soms best een uitdaging! Daarbij is het ook leuk om de geleerde jabs en kicks op elkaar te mogen proberen (gelukkig wel met bescherming 😉). Door de goede coaching hebben we het beste in onszelf naar boven gehaald. Het was een superleuke training, echt een aanrader!”

Claudia & Niek, 2021 | Privéles duo (2P)

“Een aanrader! Mijn doel was, na een tijd niet meer te hebben getraind, te kijken hoe ik er voor stond. Zowel conditioneel als qua techniek. Tijdens de personal training heeft Hella mij, op een super leuke manier, getraind op techniek, conditie en coördinatie. Dat is het leuke aan een-op-een training. Je krijgt waardevolle tips en tricks, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. We hebben super fijn getraind, met goede spierpijn als resultaat. Wat heb ik die gemist!”

Alyssa, 2021 | Privéles (1P)