TEAMBUILDING KICKBOKS COACHING  

Een efficiënt samenwerkend team dat elkaar begrijpt en op een heldere manier weet te communiceren. Dat is toch de ideale situatie voor werkgever en werknemer? Met ons programma Teambuilding kickboks coaching dragen wij bij aan dit droomteam. We gaan actief met elkaar aan de slag en leggen directe relaties van het kickboksen naar het werkveld. Tijdens het toepassen van de basistechnieken in het kickboksen in verschillende situaties, leren de teamleden zichzelf en elkaar nog beter kennen, gaan we aan de slag met verbale en non-verbale communicatie en gedrag(verandering) op de werkvloer. Ten slotte gaan we jullie écht uitdagen: hoe goed presteer jij onder (tijds)druk? En hoe kunnen anderen hierbij helpen? Door uit het hoofd te treden en vanuit het lichaam écht iets samen te doen, krijgt het team letterlijk en figuurlijk power! Zo ontstaat er een mooie bewustwording van ieders rol, gedrag, nieuwe manieren van gesprekken met elkaar voeren en hoe je als team nog beter kunt samenwerken.

Kickboks coaching leent zich perfect voor teambuilding, het is zoveel meer dan een vechtsport.

Een goede voorbereiding
Is inderdaad het halve werk. Daarom laten we jou niet zomaar op de mat. Vooraf bespreken we de wensen van zowel de werkgever als die van het team. Wat gaat heel erg goed, waar liggen kansen? We nemen ook de tijd om terug te blikken op dat wat we geleerd en besproken hebben; een cooling down is minstens zo belangrijk!

Praktische informatie
Duur: 3 uur incl. borrel
Aantal personen: 4 tot 14
Aantal coaches: vanaf 10 personen 2 coaches
Locatie: Hella Kickboxing & Coaching, Quabbenburgerweg 21, Terwolde

Bijdrage indicatie: vanaf €55,- p.p. bij 14 personen
Inclusief: intake, terugblik, drankje en versnapering.

teambuilding-kickboks-coaching

4 FEITEN OVER KICKBOKS COACHING

Dé combinatie tussen voelen, denken en doen
Samenwerken, grenzen aangeven, nieuwe manieren van (lastige) gesprekken voeren en als team kijken welke rollen vervuld worden en waar kansen liggen. Kickboks coaching is echt zoveel meer dan een vechtsport! Tijdens de teambuilding sessie dragen we bij aan sportieve ontwikkeling én een gezonde dynamiek van het team.

Geschikt voor iedereen
Het programma is geschikt voor iedereen, ongeacht sportiviteit of blessure. Ook een zwangerschap hoeft niet in de weg te staan aan deelname van deze teambuilding. We gaan op veilige en laagdrempelige wijze aan de slag met de basistechnieken van deze mooie sport. Hierbij wordt niet gestoten of getrapt op het lichaam of hoofd. 

teamuitje-teambuilding-kickboksen-coaching

Dus ook voor jouw team!
We gaan door middel van kickbokstechnieken kijken naar hoe jij als teamlid communiceert, hoe je grenzen aangeeft en welke rol jij binnen het team hebt. Stoten, trappen, praten. Praten? Zeker. Goede gesprekken vinden zowel verbaal als non-verbaal plaats. Vaardigheden die zowel op de mat als op de werkvloer noodzakelijk zijn en die dan ook ruime aandacht krijgen tijdens de sessie. Ten slotte gaan we jullie écht uitdagen: hoe goed presteer en gedraag jij onder (tijds)druk? En hoe kunnen anderen hierbij helpen? 

teambuilding-kickboksen-coaching

Gemaakt met expertise en liefde
Teambuilding kickboks coaching is ontwikkeld door Hella Soethof en Lotte van Ooijen, die hun kennis en ervaring bundelden om teams een mooie en duurzame ervaring mee te geven. Hun gezamenlijke liefde voor kickboksen en wat deze sport kan betekenen voor de ontwikkeling van het individu en voor een groep is de drijfveer achter dit concept. Wist je trouwens dat we ook voor kinderen een speciaal coachingstraject hebben?

SPECIFIEKE HULPVRAAG 

Zit jij als werkgever of teamleider, of misschien als team met je handen in het haar met een bepaald vraagstuk? Heb je alles al uit de kast gehaald maar is de situatie onhoudbaar? 

Denk aan: 

 • Gebrekkige communicatie op de werkvloer;
 • Verstoorde groepsdynamiek;
 • Verstoorde verhouding tussen teamleden;
 • Ongrijpbare pestcultuur;
 • En andere.

Dan passen wij het programma naar wens aan voor het beste resultaat.

Ik wil nog meer weten (of jullie nú bereiken!)
Of je nu vrijblijvend meer informatie van ons wil, een specifieke hulpvraag wil bespreken of misschien wel direct een plekje in onze agenda wil reserveren, wij zijn bereikbaar! Mailen kan naar info@hellakickbokscoaching.nl, bellen of Whatsapp kan naar 06-57133015. 

VEELGESTELDE VRAGEN TEAMBUILDING KICKBOKS COACHING

 1. Jij / jullie nemen contact met ons op met jullie aanvraag;
 2. Wij nemen telefonisch contact op om de situatie of aanvraag helder te krijgen; 
 3. Er wordt een offerte gestuurd voor de Teambuilding kickboks coaching;
 4. Bij akkoord plannen we samen de gewenste sessie in en communicatiemomenten.
  Deze bestaan uit:

  1. Intake met opdrachtgever (live of telefonisch)
  2. Vragenlijst teamleden
  3. Factuur voor opdrachtgever
 5. Terugblik voor alle deelnemers
 6. Eind briefing aan opdrachtgever

Onze groene moderne dojo, de Rebel Box, is te vinden in de prachtige natuur tussen Deventer en Apeldoorn, genaamd Terwolde.
Alleen de reis door dit gebied is al een ervaring op zich, laat staan jullie ervaring op de mat. Kortom, de perfecte ontspannen reis van en naar onze mat.
Adres: Quabbenburgerweg 21, Terwolde

Jullie zijn meer dan welkom. Neem jij contact met ons op? Dan kunnen we samen sparren over de mogelijkheden.

Dan gaan we op zoek naar een geschikte locatie voor jullie team. Een geschikte locatie is eigenlijk altijd wel te vinden, maar houdt er rekening mee dat hier dan waarschijnlijk extra kosten aan verbonden zijn.

Nee, dat is geen probleem. Onze programma’s zijn zo ingericht dat ook iemand die niet (meer) sport goed mee kan doen, maar dat iemand die fitter is zich ook uitgedaagd voelt. Teambuilding kickboks coaching is geschikt voor iedereen en elk team!

Ook zwangere dames kunnen meedoen met de Teambuilding kickboks coaching! We maken tijdens de sessie geen contact, dat wil zeggen, we trainen niet op elkaars lichaam. Fitness oefeningen (kracht en conditie) worden bij deze teambuilding sessie niet toegepast. 

Het is fijn om in sportkleding deel te nemen, maar als je dat niet hebt is een joggingbroek en t-shirt ook prima. Sportschoenen zijn niet nodig, we gaan op blote voeten de mat op (korte teennagels zijn wel fijn!). Heb je eigen bokshandschoenen, bandage en scheenbeschermers? Neem deze dan vooral mee.

Natuurlijk mag dat! Heb je geen eigen materiaal? Denk aan bandage, handschoenen en scheenbeschermers (optioneel). Niet in het bezit van eigen bescherming? Geen probleem, wij hebben voldoende op voorraad.

Dat kan. Bij een workshop kickboksen leren jullie als team de basistechnieken van het kickboksen met heerlijke oefeningen op de stootkussen, bokszakken, pads en naar wens op de handschoenen. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Maar natuurlijk, dat kan gebeuren. Nog leuker, we laten je heel hoor!
Neem contact met ons op, wij streven ernaar om jouw vraag net zo snel te beantwoorden als onze jab op de mat.