WORKSHOP KICKBOKS COACHING

Deze clinic is zowel fysiek als mentaal waarbij kickboksen in wordt gezet als middel. Wat betreft de fysieke belasting; deze is lager dan bij een workshop kickboks training. De basis en onderdelen van het kickboksen worden ingezet als middel om jezelf en elkaar beter te leren kennen.

WHAT TO EXPECT

Tijdens de workshop kickboks coaching heten wij jullie welkom in onze prachtige Rebel Box, starten met een kennismaking en trappen af met een lichte warming- up en kickboks gerelateerde opdrachten. Hier worden stootkussens en bokszakken gebruikt en is er licht fysiek contact. Door de opbouw van de opdrachten en korte evaluaties tussendoor maak jij nog beter kennis met jouw lichaam en geest (hersenen). Signaleer jij zelf en wij samen karaktereigenschappen, gewoontes, grenzen en wijze van communiceren. Leer op een leuke wijze hoe je hier ook op een andere manier mee om kan gaan.

workshop-kickboks-coaching-1

LEER JEZELF EN DE ANDER KENNEN

Laat je verrassen en coachen op een fysieke manier door het samen te doen. Waarbij de jarenlange ervaring als coach, vechtsporter, positieve psychologie en de holistische benadering van coach Hella je op persoonlijk vlak als in teamverband een super boost geven!

EEN WORKSHOP KICKBOKS COACHING
IS ECHT IETS VOOR EEN…

  • Teambuilding zakelijk
  • Therapeutische groeigroepen
  • Aanvulling op groepstherapie

LEER COACH HELLA KENNEN

Bij Hella Kickboks Coaching geloven wij dat je door de inspanning innerlijke rust krijgt, waardoor je veel meer aankunt en het overzicht krijgt in het dagelijkse leven. Benieuwd naar de coach? Leer coach Hella kennen en ontdek haar dromen.

kickboks-coaching-workshop-hella

REVIEW

“De workshop was de perfecte fysieke aanvulling voor onze therapeutische groep. Heel leuk voor ons als begeleiders om samen met de groep bezig te zijn. Ik had helemaal niet verwacht dat kickboksen zo leuk kon zijn. Want ik had wel een vooroordeel hoor! Wat hebben we samen gelachen en veel geleerd. De individuele en klassikale reflectiemomenten vond ik zeer doeltreffend voor de deelnemers. Wat een spiegel was het zeg! Zelfs ik als begeleider heb stof tot nadenken de komende tijd.”

INDIVIDUELE KICKBOKS
COACHING

Wij zetten kickboksen in als middel om jezelf beter te leren kennen. Maak kennis met jouw lichaam en geest, signaleer samen met je coach gewoontes, (dis)balans en blokkades en leer hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Lees meer.

workshop-kickboks-coaching-meer