ONS TEAM

We have balls and the brains!
Met onze liefde voor kickboksen en verschillende expertises (We’re just like a zoo) halen het beste in jou en elkaar naar boven.
Wat jouw ervaring of verhaal ook is. Wij brengen jou persoonlijk naar the next level.
Good to know. Wij zijn SKMO gecertificeerd voor volwassenen en jeugd, erkend door het NOC*NSF en de Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA).
Als team staan wij altijd voor jou klaar, online en face-to-face. Wij doen er alles aan om jouw vragen goed te kunnen beantwoorden en zorgen voor een continue aanbod.

het-team-hella-kickboks-coaching
ons-team-coach-hella

Hella Soethof
Eigenaar   |   Trainer & coach

Sinds mijn 13e ben ik al verliefd op vechtsporten en zeer actief in verschillende gevechtskunsten. Ik ben bijna dagelijks op de mat te vinden als pittige recreant, trainer en coach. Damn, wat krijg ik mega veel energie van het beste uit iemand te halen als mens, kickbokser en trainer. Echt persoonlijk het verschil te kunnen maken. Zo is deze privéschool ontstaan. Nice to know, mijn enthousiasme en liefde voor kickboksen schijnt aanstekelijk te werken, in het werkveld bekend als ondernemer en projectmanager. Nog leuker, I’m a baby boy mum.
Lees meer…

kickboks-trainer-joey-van-den-brul

Joey van den Brul
Trainer

Na een lange tijd gebokst en gefitnest te hebben kwam ik bij Hella in aanraking met het kickboksen. Ik wist niet dat het zo verslavend kon zijn en er zoveel plezier uit zou halen. Mij vind je nu niet alleen op de mat als pittige kickbokster, maar ook als kickboks trainer. Het is geweldig om jou grenzen te zien verleggen en meer te leren over onze favoriete sport met een privé- of groepsles. Ik geloof dat ik nooit ben uitgeleerd dus ik blijf altijd nieuwsgierig naar meer. Leuk om te weten, ik werk als zelfstandige visagist en ben moeder van drie kiddo’s.

Lees meer…

kickboks-trainer-lotte-van-ooijen

Lotte van Ooijen
Trainer

Soms kom je er pas later in je leven achter welke sport echt bij je past. Maar áls het dan klikt, is het ook echte liefde! Kickboksen is sterker worden op alle mogelijke manieren. Graag zet ik mijn ervaring en enthousiasme in om jou als beginnende kickbokser op weg te helpen. Ik laat je op een ontspannen manier kennismaken met deze mooie sport. Ik weet zeker dat jij binnen de kortste keren net zo blij wordt van het trainen van je fysieke én mentale conditie als ik!
Lees meer…

ons-team-danielle-kerseboom-1

Danielle Kerseboom
Assistent trainer

Kickboksen geeft mij energie, conditie en de rust in mijn hoofd die ik echt als mens nodig heb. Daarom vind je mij altijd op de mat om te kickboksen. Nog toffer vind ik het om een ander ook dat gevoel mee te geven. Het liefste doe ik dat door een padstraining te geven. Maar ik neem ook graag een training over wanneer mijn werk als horeca brand activator bij Warsteiner het toelaat. En ik niet aan het wandelen ben met Tobi, de aller mooiste Labradoodle natuurlijk.
Lees meer…

kickboks-trainer-jemyma-betrian

Jemyma Betrian
Trainer gevorderden

Onze ‘Golden Girl’  Curaçaos-Nederlands boksster en kickboksster in vedergewicht tot 57 kg. Op de Wereldkampioenschappen vrouwenboksen 2018 en op de Europese Spelen 2019 won zij een bronzen medaille. Daarvoor was zij vijfvoudig wereldkampioene Muay Thai kickboksen.
“Super tof, ik ga ervoor zorgen dat het vrouwelijke kickboks niveau in de regio nog een tandje hoger wordt!”
Lees meer…

ons-team-coach-swu

Swu
Relax coach

I live in the meow! Ik geef je een warm onthaal wanneer je het nodig hebt. Zeg je altijd gedag en leer je relaxen als dat mag.