WORKSHOP KICKBOKS TRAINING

Tijdens deze fysieke clinic leren jullie de basis van het kickboksen afgestemd op jullie gemiddelde sportervaring en fitheid. We heten jullie welkom in onze super toffe Rebel Box, starten met een korte kennismaking en trappen af met een gezamenlijke warming-up. In de les krijgen jullie de bokshandschoenen aan en worden de stootkussens en bokszakken ingezet.

WHAT TO EXPECT

In de workshop kickboks training leren jullie kickboksen aan de hand van verschillende opdrachten die je alleen, in duo of als groep verricht. Het is gemiddeld aanpoten, even uit de comfortzone en er wordt veel gelachen. Ook voor de minder fitte buddy’s is het zeker te doen en een leuke ervaring. Aan het einde van de les sluiten we samen af met een gepaste cooling down, drankje en/of een hapje en een leuke evaluatie.

workshop-kickboks-training-food-1

GOOD FOOD IS A GOOD MOOD

Het is niet voor niks dat liefde door de maag gaat. Zeker wanneer je fysiek leuk samen hebt gewerkt is het heerlijk om even te genieten van real soul food. Er staan sowieso heerlijke drankjes voor jullie klaar. Bij een vrijgezellenfeest denken wij aan de bubbles en/of smoothies. Naar wens verzorgen wij sweet craving en/of healthy power food met lokale producten. Zo gaan jullie vol energie op naar jullie volgende uitstapje.

EEN WORKSHOP KICKBOKS TRAINING
IS ECHT IETS VOOR…

  • Sportief teambuilding uitje (zakelijk)
  • Sportief vriendinnen uitje (particulier)
  • Vrijgezellenfeest (ladies only)
workshop-kickboks-training-3
workshop-kickboks-training-22
workshop-kickboks-training-13