LESTIJDEN

TWELLO  |  DEVENTER  |  TEUGE

Bij ons kan je terecht op verschillende lestijden en locaties in Twello, Deventer en Teuge. Wij maken verschil tussen coaching binnen en buiten. Zo geven wij binnen coaching en cursussen in onze locatie genaamd de Rebel Box; een plek waar jij je thuis voelt, fitter wordt en blijft en op je gemak leert kickboksen. Hier kan je in kleine groepen aan jezelf werken en lekker jezelf zijn. In de Rebel Box kan je kickboks coaching, pads training, kickboks yoga en/of bokszaklessen volgen.

Is het lekker weer? Dan wordt er op buiten getraind! Dit vindt plaats buiten bij onze Rebel Box. Wij houden alleen niet van een nat jasje. Wanneer er regen is voorspeld train je alsnog binnen.

Om kwaliteit te waarborgen voor jou als champ zijn onze groepen verdeeld in verschillende niveaus. Om de 3 maanden worden examens afgenomen. Wanneer je een diploma haalt heb je toegang tot meer lessen en wordt de intensiteit van de oefeningen, technieken en explosiviteit zwaarder.

Deelnemen aan een bokszak- of padsles? Wij maken hierbij onderscheid tussen beginners (tempo 1) en gevorderden (tempo 2). Wanneer je de basis kent ben je in overleg met je coach van harte welkom bij één van onze pads- of bokszaklessen.

Heb je een ijzeren conditie? Gaat de techniek je vlotjes af? Samen met je coach bepaal jij jouw persoonlijke trainingsschema.

GROEPSLESSEN

Vanwege de veiligheid van onze leden geven wij op dit moment alleen groepslessen in en bij onze Rebel Box.
Wel trainen wij af en toe op bijzondere locaties samen zoals het Worpplantsoen en Vliegveld Teuge.
Wij zijn weer gestart met ons nieuwe seizoen en jij bent als starter van harte welkom.

Maandag

19.00 – 20.00 uur Techniek starters
20.00 – 21.00 uur Techniek gevorderden

Dinsdag

19.00 – 20.00 uur Techniek gevorderden
20.00 – 21.00 uur Techniek gevorderden

Woensdag

17.00 – 18.00 uur Kickboks coaching jeugd (14-18 jaar)

Donderdag

19.00 – 20.00 uur Bokszaktraining tempo 1 (ook voor starters)
20.00 – 21.00 uur Bokszaktraining tempo 2

Vrijdag

09.00 – 10.00 uur Kickboxing yoga (ook voor starters)

Zaterdag

09.00 – 10.00 uur Pads training

YES, IK WIL EEN PROEFLES GROEPSLES