LESTIJDEN

Op verschillende dagen en tijden ben jij in onze Rebel Box van harte welkom om een privélesgroepsles en/of privé coaching te volgen. Een plek waar jij je thuis voelt, fitter wordt en blijft en op je gemak goed leert kickboksen. In kleine groepen leren wij jou de echte technieken van het kickboksen, met of zonder contact. Wij brengen jou als starter, pittige recreant of wedstrijdvechter naar een hoger kickboks niveau.

Om kwaliteit te waarborgen voor jou als champ zijn onze groepen verdeeld in verschillende niveaus. Om de 3 maanden worden examens afgenomen. Hier kan je aan deelnemen. Niks moet! Je merkt vanzelf dat het fijner is voor jezelf en een ander. Wanneer je een diploma haalt heb je toegang tot andere lessen en wordt de intensiteit van de oefeningen, technieken en explosiviteit zwaarder.

GROEPSLESSEN

Heb jij geen kickboks- of sportervaring? Dan adviseren wij jou de groepslessen: techniek starters, Fight Fit, bokszaktraining, boxing yoga. Na de eerste training adviseren wij de best passende lessen voor jou. De beste progressie is door 2x per week te trainen.

Heb je wel kickbokservaring? Geef dit even aan ons door voor dat je een training boekt. Dan overleggen we samen jouw beste match.

PRIVÉLESSEN & -COACHING

Het grootste voordeel van een privéles of coaching is dat we deze naar wens overdag, in de avond of in het weekend in kunnen plannen. Dit is altijd buiten onze groepslessen om. Afhankelijk van jouw wensen, de beschikbaarheid van onze trainers en onze Rebel Box, kunnen wij een eenmalige of structurele privéles of coaching sessies inplannen in overleg. Hier wordt altijd een persoonlijk voorstel gemaakt qua tijd, frequentie en kosten.

LESROOSTER GROEPSLESSEN & AANMELDEN

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LESTIJDEN

Het overkomt de beste 🙂 Wanneer je geen ervaring hebt in het kickboksen en de afgelopen 3 maanden niet gesport hebt 1 à 2 keer in de week, adviseren we om te starten met een techniek training voor starters, fight fit in de ochtend of avond of bokszaktraining.

Als eerste groepsles adviseren we dan een fight fit of bokszaktraining in de avonduren. Of in overleg met ons kan je op zaterdag aansluiten bij een padstraining. Na de eerst les geven wij advies wat het beste bij jou en jouw agenda past.

Kickboksen is net als fietsen, je verleert het nooit! Het gaat misschien iets minder snel. Je denkt misschien nog iets langer na dan dat je gewend bent. Maar hey beginnen is de beste stap. Start lekker met een Fight Fit, bokzaktraining op padstraining. Hierbij maak je geen fysiek contact en kan jij weer het vuurtje in jou aanwakkeren. Want kickboksen blijft toch de tofste sport ;). Jouw trainer ziet snel genoeg hoe het fysiek en mentaal met jou gaat. Daarna geven we jou het best passende advies.

Nice, goed dat je buiten je comfortzone wilt stappen. Neem contact met ons op en vermeld waar je hebt getraind en hoe lang. Op basis daarvan kunnen we samen de juiste groepsles voor je kiezen. Wij hebben verschil tussen contact (techniek of sparren), geen contact (pads, bokszak en stootkussens) groepslessen.

Je bent niet de eerste wie dit overkomt. Wij denken graag in oplossingen. Neem contact met ons op en we zorgen samen voor een passende oplossing. Zo pak jij toch de techniek op en kan je toch lekker trainen.

We beschikken over één locatie met een buitenterrein. Soms is een trainer beschikbaar terwijl er een training binnen of buiten is. Je kunt ons altijd contacten om jouw aanvraag door te geven.

We hebben een prachtig rooster op verschillende momenten in de week. Ook wordt er af en toe op zondag een training aangeboden. Je kunt kiezen uit strippenkaarten en abonnementen. Denk in oplossingen. Er is vast iemand die je hubby, kid(s) of cat(s) in de gaten wilt houden. En Netflix is er een uurtje later ook steeds ;).

Tuurlijk mag dat! Wanneer je plezier hebt gevonden in een vorm van bewegen zijn wij al gelukkig. Opposites attract! Wij bieden naast kickboksen, boxing yoga en yoga aan omdat wij geloven dat ons lichaam het beste in balans komt door beiden te beoefenen. Wanneer we ons lichaam beter voelen, kan je beter ernaar luisteren en maatwerk voor jezelf leveren. Wel zo handig als je een baalweek hebt of even niet in harmonie leeft met jouw hormonen ;).

Wij houden ook niet van vechten. Wij houden van een gevechtskunst beoefenen en kiezen graag in welke mate we contact willen maken. Je hoeft geen vechtmonster te zijn ;). Dat moet opluchten toch? Het leukste is om dan een van deze groepslessen te ervaren: techniek voor starters, fight fit of bokszaktraining. Wie weet maken we iets positiefs in je los.

Heb jij even mazzel, we hebben beschermingsmateriaal te leen de eerste paar lessen. Daarna adviseren we je graag wat het beste bij jou en jouw budget past. Materiaal is via onze school te bestellen en wordt wekelijks geleverd.

In of buiten bij onze moderne dojo ook wel de Rebel Box genoemd. Ons adres is Quabbenburgerweg 21, Twello / Terwolde. We geven cursussen op het Worpplantsoen in Deventer of op locatie.

What’s the problem girl? All kickboxing terms are English and if we shout too loud it’s American 😉 You’re always welcome. Please, contact us if you’re joining a lesson and need English coaching.

Ga in het menu naar shop. Daar vind je al onze actuele strippenkaarten, abonnementen en cursussen.