LOCATIES

TWELLO  |  DEVENTER  |  TEUGE

Bij ons kan je terecht op verschillende locaties in Twello, Deventer en Teuge. Wij maken verschil tussen coaching binnen en buiten. Zo geven wij binnen en buiten coaching en cursussen in op onze trainingslocatie de Rebel Box. Een plek waar jij je thuis voelt, fitter wordt en blijft en op je gemak leert kickboksen. Hier kan je in kleine groepen aan jezelf werken en lekker jezelf zijn. In de Rebel Box kan je kickboks coaching, kickboks yoga en/of bokszaklessen volgen.

Is het lekker weer? Dan wordt er buiten getraind! Dit vindt plaats bij onze Rebel Box of Worpplantsoen in Deventer of Vliegveld Teuge. Wij houden alleen niet van een nat jasje. Wanneer er regen is voorspeld, word je tijdig op de dag zelf door ons geïnformeerd over een passend alternatief.

Onze groepen zijn verdeeld in verschillende niveaus. Op die manier kunnen we de kwaliteit van de lessen waarborgen. Na een periode van 3 maanden worden er examens afgenomen. Heb je een diploma behaald? Dan krijg je daardoor toegang tot meer lessen en wordt de intensiteit zwaarder. Denk hierbij aan de oefeningen, technieken en explosiviteit. Het is immers wel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen.

Wil je deelnemen aan een bokszakles? We maken hierin onderscheid tussen starters en gevorderden. Beschik je over de basis? Dan ben je in overleg met je coach van harte welkom bij één van onze bokszaklessen.

Heb je een ijzeren conditie? Gaat de techniek je vlotjes af? Samen met je coach bepaal je jouw persoonlijke trainingsschema.
Bekijk hieronder onze locaties.

REBEL BOX

BINNEN & BUITEN COACHING & BOKSZAKLES
QUABBENBURGERWEG 21  |  TWELLO

locaties-hella-kickboks-coaching

DEVENTER

BUITEN TRAINING
WORPPLANTSOEN | DEVENTER

locaties-hella-kickboks-coaching-1

TEUGE

BUITEN TRAINING
ZANDENALLEE 2 | TEUGE

locaties-hella-kickboks-coaching-3