NEEM CONTACT MET ONS OP WIJ HELPEN JE GRAAG!

hey-you-kickboks-coaching-voor-vrouwen-in-deventer

Een brandende vraag? Neem contact met ons op. Niet twijfelen, gewoon doen! Wij proberen je vraag of opmerking zo snel mogelijk te beantwoorden. Bekijk jij onze veelgestelde vragen? Misschien staat jouw antwoord hier al tussen. Want some more? Vul dan ons contactformulier in.

xoxo-de-kickboks-coach

Hella

blog van de vrouwelijke kickboks coach

  vraag-en-antwoord-contact

  ALGEMENE VRAGEN

  Yes girl! Wij zijn er juist voor mensen zonder ervaring. Tijdens onze kickboks coaching lessen leer je in fases kickboksen en beter in je vel te zitten. We bieden kwaliteit en persoonlijke begeleiding door onze kleine groepen. We wisselen regelmatig van buddy zodat je ook van anderen leert. Er wordt altijd voorzichtig gestart op stootkussens en geleidelijk aan leer jij op je eigen tempo meer over jouw grenzen en kracht. Sneller je skillz verbeteren? Wij geven ook privéles (1P) of small group lessen (2-4P). Voor de small group mag jij ook je eigen groep (v/m) samenstellen. Zo hebben jullie als groep de Rebel Box en de coach voor jezelf. Twijfel je over je keuze? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Een proefles ervaren? Dat is alleen mogelijk door deel te nemen. Wij vragen een bijdrage voor de groepslessen. Dit is inclusief het lenen van materiaal, gebruik ruimte en een warm welkom. Wanneer je enthousiast bent kan je een strippenkaart afnemen of nog een losse les. Daarna wordt er contact met je opgenomen om je plek te reserveren. Voor de jeugd hanteren we een maandcontributie.

  Wanneer je start bij ons heb je eigenlijk niets nodig. Behalve een goed humeur en een fijne sportoutfit. In onze Rebel Box geven we onze lessen op blote voeten, voor de lessen buiten zijn buiten sportschoenen handig. De eerste paar lessen mag je materiaal van ons lenen. Ben je enthousiast? Dan raden wij je aan om te starten met bandage en bokshandschoenen. Nadat je een proefles hebt ervaren kun je inloggen om op de website of in onze Rebel Box items te shoppen.

  Start je met kickboxing yoga? Wij trainen op onze grote mat. Naast een comfortabele outfit, schone voeten en een flesje water heb je bij ons geen andere materialen nodig.

  Kom je naar de Rebel Box voor een training? Dan is het vanwege hygiëne verplicht om slippers te dragen bij binnenkomst tot aan de mat en bij vertrek.

  Heb je meer dan een maand ervaring met kickboksen? Of ben je al een gevorderde kickbokser? Neem dan eerst contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het verscherpen van kickbokstechnieken en plannen samen met jou naar een passende groepsles of privéles bij een van onze trainers. Sneller je techniek verbeteren of aanvullende trainingen op jouw wedstrijdschema? Dan is een privéles (1P) of small group (2-4P) voor jou het beste. Samen maken we je scherper, explosiever en behalen we jouw persoonlijke doelen.

  Op verschillende momenten in de ochtend en avond bieden wij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te leren kickboksen in groepen, oftewel groepslessen. Deze lessen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 personen bij het kickboksen. De bokszaklessen worden gegeven aan maximaal 16 personen. Wanneer je sneller en efficiënter wilt werken aan jouw persoonlijke doelen op het tijdstip dat het jouw uitkomt, kan je gebruik maken van een privéles. Heb je een aantal vriendinnen of vrienden (m/v) waarmee je samen wilt leren? Deel dan samen de kosten en boek een privéles small group. Zo heb je alleen of samen de volledige aandacht van je coach en de Rebel Box geheel voor jezelf. Lekker luxe he ;).

  Bij kickboxing leer je in fases kickboksen. De lessen zijn verdeeld in verschillende niveaus en om de 3 maanden is er een examen. Zo train jij altijd met andere champs van hetzelfde niveau en groeien jullie samen naar de beste versie van jezelf. Tijdens deze lessen maken we gebruik van de stootkussens, pads, bokszakken en leer je spelenderwijs sparren. Wanneer je een strippenkaart afneemt, gaat onze online omgeving voor je open. Hier vind je tips en tricks, techniek uitleg, en kickboks workouts. Voor jou als lid zijn er het hele jaar door Masterclasses, trainingen op bijzondere locaties en toffe kortingen op ons aanbod.

  Heb je de basistechniek onder de knie? Dan is het tijd om een bokszakles te volgen. Je traint een volledige les alleen met de bokszak en één buddy. Wil je een tandje erbij en specifiek je skills verbeteren op de pads? Dan is een padsles echt iets voor jou. Sparren doen wij alleen met de gevorderde champs. Dit geven wij van tevoren aan of we verwerken het als spelelement in de les. De tegenhanger van het kickboksen is boxing yoga. Een speciale tak van de sport gebaseerd op Yoga, Pilates en kickboks bewegingen, waarbij gewerkt wordt aan jouw mobiliteit, lenigheid en ademhaling! Super voor spierherstel, de momenten in je leven dat je even niet wilt of kunt kickboksen of niks voelt voor kickboksen maar wel voor deze yoga variant.

  Wanneer je niet wilt leren kickboksen maar mentaal even bent vastgelopen. Je bent opzoek naar jouw lekkere vel. Dan is kickboks coaching er voor jou. Door middel van verschillende oefeningen uit het kickboksen in combinatie met coaching geven wij jou de spiegel die jij nodig hebt. Met de positieve holistische benadering werken we aan jouw lekkere vel voor nu en in de toekomst.

  Het weer in Nederland laat het niet altijd toe om kickboks coaching volledig te geven in de buitenlucht. Zodra het weer het toelaat, geven wij aan wanneer er buiten getraind wordt. In de zomerperiode worden er dan ook diverse korte cursussen en groepslessen buiten aangeboden op toffe locaties in de omgeving. In Deventer zijn wij op zaterdagen te vinden in de muziekkoepel van het Worpplantsoen.

  Wij geven binnen coaching en cursussen op onze trainingslocatie de ‘Rebel Box’. Een plek waar jij je thuis voelt, fitter wordt en blijft en op je gemak leert kickboksen. Een huiselijke plek voor persoonlijke begeleiding en gezelligheid, waar kleine of grote rebels zichtbaar worden en gewerkt wordt aan jouw persoonlijke doelen. Op onze mat worden verschillende trainingen en coaching gegeven en daarnaast is het mogelijk om persoonlijk in gesprek te gaan met je coach. Voel je veilig, thuis en vooral welkom! De Rebel Box is te vinden aan de Quabbenburgerweg 21, 7396 NN Twello.

  De Rebel Box is te bereiken per auto, fiets, brommer en te voet. Er is helaas geen verbinding met het openbaar vervoer. Kom je met hulp van navigatie? Voer dan het volgende adres in: Quabbenburgerweg 21, Twello. Parkeren kan voor en naast het pand. Ook door de poort van Hoveniersbedrijf Jutten mag geparkeerd worden. De ingang zit aan de voorzijde van het grijze pand.

  Groepslessen worden alleen gegeven aan dames vanaf 10 jaar tot aan elke bewegelijke leeftijd.

  Meer dan welkom! Wij geven jeugd trainingen aan meiden vanaf 10 tot 18 jaar. Wij zijn in het bezit van de SKMO certificering jeugd kickboks trainer. Bij de jeugd trainen wij niet met stoot- en traptechnieken naar het hoofd.

  Ben je 10 jaar of ouder? Koop dan een proefles in onze shop (zie menu). Zo ben je altijd verzekerd van je plek. Alleen als wij heel vol zitten hanteren wij een wachtlijst.

  Als ondernemer of ambitieuze professional leid je een druk bestaan. Je werkt hard, dag in dag uit om alle ballen in de lucht te houden. Daarbij vergeet je vaak om tijd voor jezelf te maken en goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden kickboks trainingen en coaching aan voor ambitieuze mensen (m/v) die ondanks hun volle agenda toch net beste uit henzelf willen halen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ons aanbod bestaat uit één op één, duo of small group (tot 4 personen) op afspraak. Leuk om te weten, kickboks coaching is 100% aftrekbaar voor zelfstandigen, freelancers, ZZP’ers en andere ondernemers. Wil je het beste uit jezelf halen, werken aan je ondernemersvaardigheden, mindset en fysieke kracht? Ervaar wat kickboks coaching voor jou kan betekenen en neem contact met ons op voor het plannen van je eerste sessie.

  Zeker weten! Ons aanbod voor besteding van persoonlijk budget bestaat uit één op één privé coaching. Gedurende onze privéles ligt onze focus enkel en alleen op jou als persoon en jouw persoonlijke fysieke en mentale doelen. Gaat jouw werkgever akkoord? Dan wordt de factuur rechtstreeks verzonden naar jouw werkgever. Neem contact op met ons op voor meer informatie.