KICKBOKS TRAINING JEUGD

Is leren kickboksen jouw stoere droom? Kan jij wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken? Of werken aan jouw weerbaarheid?
Dat kan in een grote groep van jongens en meiden best spannend zijn. Daarom bieden wij kickboks trainingen aan voor jeugd vanaf 12 jaar met alleen meiden, een vrouwelijke coach in onze gezellige trainingsruimte, de Rebel Box. Voor de jeugd tussen 10 en 12 jaar is het gemengd (jongens en meiden).

In kleine groepen van 10 tot 12 jaar en 12 tot 18 jaar leren wij jou goed kickboksen in fases. Nog leuker, je kunt zelfs diploma’s verdienen. Wij leren jou alles over onze favoriete sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen.

Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat, jouw plek aan het veroveren bent tussen volwassenen of te maken krijgt met andere veranderingen.

Wil je contact met ons opnemen of een proefles volgen? Niet twijfelen, gewoon doen! Stuur ons een chat/WhatsApp bericht of gebruik het contactformulier.

leren-kickboksen-jeugd-wat-leer-jij

WAT LEER JE BIJ ONS?

  • Kickboksen natuurlijk!
  • Zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Grenzen aangeven
  • Omgaan met regels en respect
  • Omgaan met winnen en verliezen
  • Agressie of woede beter reguleren
JEUGD-REBEL-BOX-1

WAAR?

De lessen voor de jeugd worden gegeven op een super toffe locatie in Twello genaamd de Rebel Box. Dit is een plek waar jij je thuis voelt en volledig je zelf kunt en mag zijn. De Rebel Box is een besloten (privé)ruimte, dus er is geen sprake van kijkers.

jeugd-hkc-1

WANNEER?

Bekijk onze actuele lestijden.

Wij hebben jeugd groepslessen voor 10-12 jaar gemengd en 12-18 jaar alleen meiden. Wil je nog sneller leren kickboksen op een ander tijdstip? Dan kan je er voor kiezen om privéles af te nemen.

jeugd-hkc-2

HOE?

Eerst maak je kennis met ons door een proefles aan te schaffen. Je kan zelf jouw eerste groepsles reserveren naar wens. Automatisch krijg jij daarna alle benodigde informatie. Is de groep kickboksen voor jeugd vol? Dan kan jij je aanmelden voor de wachtlijst.

jeugd-hella-foto

WIE IS MIJN COACH?

Alle jeugdlessen worden gegeven door coach Lotte en Hella. Naast dat zij super veel ervaring hebben met kickboksen, is Hella gediplomeerd kickbokstrainer jeugd en hoofdtrainer. Voor het verbeteren van jouw technieken en conditie kan je ook overdag losse privé trainingen plannen bij onze coaches.

Lees hier meer over ons team >>

enthousiast-kickboksen-jeugd

ENTHOUSIAST?

Ben je enthousiast na je proefles? Met een maand abonnement kan jij 1 of 2 x per week deelnemen aan een jeugd groepsles. Wij werken met éénmalige inschrijfkosten en een maandelijkse contributie voor de jeugd. Ook helpen wij jou graag bij het uitzoeken van jouw eigen bescherming. Als actief lid support je zo ook onze school.

FASES?

Om jouw vooruitgang te meten werken wij met levels. Regelmatig wordt er voor de jeugd een examen aangeboden. Jouw coach geeft aan of jij kunt deelnemen aan het examen. Zo kan jij een diploma verdienen, weet jij jouw kickboks niveau en waar je samen aan wilt gaan werken.

JEUGD-REBEL-BOX-1

WACHTLIJST?

Wij zijn een privéschool en bieden kickboksen voor jeugd in Twello aan in een kleine groepen. Dat houdt in dat als de groep vol is, er sprake is van een wachtlijst. Laat ons weten dat je interesse hebt en wij helpen je graag.

TARIEVEN

Niet vergeten! We zijn een privéschool en werken alleen met kleine groepen. Dat houdt in dat als de groep vol is, er sprake is van een wachtlijst. Na de aanschaf van een proefles kan jij zelf jouw plek reserveren. Daarna ontvang jij alle benodigde informatie. Is er een wachtlijst? Dan is dit hier te lezen.

PROEFLES / LOSSE GROEPSLES JEUGD

14,951 jaar geldig
  • Ben je benieuwd naar onze jeugdles en of jij je bij ons thuis voelt? Kom dan een proefles ervaren. Scoor eerst een proefles. Na de aankoop plannen we samen jouw les in.

JEUGD MAAND TARIEF 1x PER WEEK

39,95per maand + eenmalige inschrijfkosten €10,- (automatisch)
  • Ben je enthousiast na je proefles? Met dit maand abonnement kan jij 1 x per week deelnemen aan een jeugd groepsles.

JEUGD MAAND TARIEF 2X PER WEEK

75,-per maand + eenmalige inschrijfkosten €10,- (automatisch)
  • Ben je enthousiast na je proefles? Met dit maand abonnement kan jij 2 x per week deelnemen aan een jeugd groepsles.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb geduld, wanneer jij 10 jaar bent kan je bij ons getraind en gecoacht worden.

Dan ben je van harte welkom bij onze jeugdtraining op maandagen om 16.00 uur.

Tuurlijk kan jij dit. Wij leren je in stapjes kickboksen en doen veel door middel van spelletjes. Echt fysiek contact maken doen wij heel voorzichtig en met heel veel fun!

Dat is tof! Dan kan je het beste naast een groepsles nadenken over een een privéles. Voor het verbeteren van jouw technieken en conditie kan je op verschillende momenten trainingen plannen van 30 of 60 minuten.

Ja hoor, het beste is dan om allebei een proefles aan te schaffen. Reserveer dan allebei jullie plek op dezelfde groepsles.

Je mag de eerste 2 lessen handschoenen en scheenbeschermers van ons lenen. Wij adviseren altijd zo snel mogelijk over te gaan op eigen materiaal. Als lid adviseren wij jou graag en kan je via ons jouw bescherming bestellen.

Bandage, bokshandschoenen en scheenbeschermers. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste materialen.

Ai, daar doen wij helaas niet aan. Jouw vader of moeder mag er de eerste paar lessen natuurlijk bij zijn totdat jij je fijn voelt. We zijn een kleine school en stellen de privacy en verhalen van onze jonge leden zeer op prijs. Soms is het gewoon ook even lekker om het zelf te doen. Bovendien hebben we ook geen plek voor kijkers op onze trainingslocatie.

Nee, zolang je onder de jeugd valt wordt je niet geraakt op je hoofd maar alleen op je lichaam. We leren je hiermee op te gaan door te blokken, ontwijken of zelf over te nemen. Let op! Wij zijn geen voorstander van full contact en stoten op het hoofd voor de jeugd.

Heb jij even mazzel, dat hoeft bij ons dus helemaal niet. Je leert op een leuke manier passend bij jou kickboksen.

Ben je helemaal enthousiast en wil je wedstrijden gaan doen? Dan stellen we een speciaal programma voor je op en koppelen jou aan één van onze wedstrijdschool partners.

Dan mag je zelf kiezen of je in de jeugd groep blijft of al eens een groepsles wilt proberen van de volwassenen. Langzaam leren we jou dan het echte kickboksen met contact maken, ontwijken en verdedigen richting het hoofd.