SHOP

Welkom in onze shop! Hier vind je van alles om nog lekkerder in je vel te zitten. We bieden zowel privé- als groepsles voor volwassenen, bescherming, academy-producten én de favoriete producten van Hella. Volwassenen en jeugd (vanaf 12 jaar) kunnen bij ons terecht voor coaching.
Actieve champ? Dan krijg je van ons de benodigde code voor het aanschaffen van beveiligde items. Bekijk ons aanbod hieronder.

CADEAUBON

Met onze super toffe cadeaubon steel jij zeker weten de show. Make yourself a priority! Dat wat jij jezelf gunt, gun jij een ander ook.

PROEFLES

Ervaar zelf de fysieke en mentale boost. Bekijk ons complete aanbod.

PRIVÉLES

Quality time, just for you! Tijdens onze privélessen leer je in fases kickboksen en werken we gericht aan jouw persoonlijke doel. Bij small group coaching leer je in fases kickboksen met een kleine groep personen. Die groep bestaat uit 2 tot 4 vrouwen en mannen die je zelf selecteert. Je betaalt een vaste prijs, waardoor je de kosten samen kunt delen. Meer weten? Bekijk ons complete aanbod.

GROEPSLES

Bij ons leer in fases kickboksen alleen met vrouwen. We leren je de benodigde technieken en werken aan je algehele conditie. Dat wil zeggen: kracht, explosiviteit en coördinatie. We wisselen fitness oefeningen en kickboks technieken met elkaar af. Bovendien werken we met onderstaande strippenkaarten. Hierdoor betaal je per keer en zit je niet vast aan abonnementskosten. Wij bieden kickboks coaching, bokszaktraining, kickboxing yoga en pads training aan in groepsverband. Meer weten? Bekijk ons complete aanbod.

#COACHMEFIT PROGRAMMA

Jouw eigen custom made trainingsprogramma. Met dit programma behaal jij in 6 weken jouw fysieke doel, deelt coach Hella haar kennis op het gebied van fysieke doelen behalen en coacht ze jou mentaal naar de beste versie van jezelf. Zo train jij doelgericht thuis en kan je dit indien gewenst combineren met ons aanbod.
Lees alles over het #coachmefit programma.

BESCHERMING

Protection is key! Ondanks dat we contact zoveel mogelijk vermijden, is bescherming echt nodig. Zo heb je scheenbeschermers nodig om blessures aan je enkels en schenen te voorkomen, zowel voor jezelf als voor je tegenstander. Wees ook zuinig op je mooie gebit en schaf een bitje aan. Wij werken samen met het merk Rumble en plaatsen regelmatig een bestelling. Kijk dan op de site van Rumble en overleg met je coach wanneer er een bestelling geplaatst wordt.

HELLA LOVES SELFCARE

Heerlijk! Producten die er voor zorgen dat ik nog lekkerder in mijn vel zit. Natuurlijk gun ik jou dat ook.
Tijdens mijn zoektocht naar mijn lekkere vel, kwam en kom ik regelmatig in aanraking met mooie producten.
Zo ontdekte ik mijn grote liefde voor natuurlijke en verantwoorde producten, met een verhaal en een bijzonder goede werking.
Mijn favorieten vind je hieronder, leuk voor jezelf of een ander.
XOXO, Hella