SPORTS CLINIC

Onze sports clinic is heel geschikt voor bestaande sportteams. Jullie zijn bijvoorbeeld al een fanatiek (of zelfs professioneel) jeugd of volwassen sportteam en zijn toe aan een andere sport voor teambuilding en de vertaling van kickboksen naar jullie sport. De clinic is afgestemd op jullie sport waarbij van elkaar leren op fysiek, mentaal en cognitief gebied centraal staat. Als trainer is het mogelijk om op basis van deze clinic individuele sterktes en focuspunten in kaart te brengen. Zo kan er per individu gerichter getraind en gecoacht worden waardoor de teamprestatie in een rap tempo wordt geboost.

WHAT TO EXPECT

Wanneer coach Hella een Sports Clinic voor jouw team samenstelt wordt er onderscheid gemaakt tussen:

  • motorische basisvaardigheden
  • cognitieve vaardigheden
  • sociale en affectieve leerdoelen
  • verschillende energiesystemen
  • spierweefselbelasting
  • fysieke / mentale supercompensatie

Extra optie: analyse en nabespreking hartslagmeter(s) resultaten met coach.*
*Let op! De hartslagmeters dienen in eigen bezit te zijn. Grote voorkeur heeft Polar.

EEN SPORTS CLINIC IS ECHT IETS VOOR…

Sportteams jeugd

Sportteams volwassenen

Denk aan hockey, voetbal, volleybal, handbal,
korfbal, basketbal, waterpolo, honkbal e.d.

VERBETER JULLIE SAMENWERKING

Wij zijn gespecialiseerd in (sport)teams; teams die van elkaar afhankelijk zijn. Tijdens een Sports Clinic leggen we die samenwerking gezamenlijk onder de loep en maken we de koppeling naar het kickboksen. Dit betreft dus niet zomaar een work-out. We stellen een passende clinic samen. Waarbij individuele sporters en het team worden geprikkeld door andere trainingsvormen en de impact van persoonlijke coaching tastbaar wordt. De jarenlange ervaring als coach, vechtsporter, positieve psychologie en de holistische benadering van coach Hella geven jouw team een super boost!

LEER COACH HELLA KENNEN

Bij Hella Kickboks Coaching geloven wij dat je door de inspanning innerlijke rust krijgt, waardoor je veel meer aankunt en het overzicht krijgt in het dagelijkse leven. Benieuwd naar de coach en haar verhaal? Leer coach Hella kennen en ontdek haar dromen.

kickboks-coaching-workshop-hella

REVIEWS

Ton: “Wat een geweldige clinic!  Ik heb nu al ideeën over nieuwe oefeningen tijdens onze trainingen’.

Ilse: ” Het team vond het een super leerzame ervaring en heeft weer nieuwe energie gekregen. Ze werden fysiek op een verrassende vernieuwende manier uitgedaagd om op andere manieren zelf en samen te bewegen. Vooral de impact van de cognitieve kickboks oefeningen heeft ons als trainers verrast. De koppeling van het kickboksen naar onze sport verbreed ons beeld qua trainingsvormen en het optimaliseren van de sportprestaties. Bedankt Hella, voor het delen van jouw kennis en enthousiasme.”

Ed: “Ik zou je zo de sleutel van onze school geven. Super leerzame clinic voor starters en voor gevorderden. Je hebt oog voor iedere sporter en team, maakt plezier en pakt ze goed aan’.

WHAT ELSE?

Bekijk ook onze andere workshops of clinics

Kickboks Training
Kickboks Coaching
Jeugd

sports-clinic-hkc