ONS AANBOD GROEPSLESSEN

Samen in een kleine groep leren kickboksen of technieken verscherpen, dat doe je tijdens een groepsles. Onze groepslessen zijn alleen voor vrouwen en worden gegeven door een vrouwelijke trainer. Je bent bij ons van harte welkom als beginner met of zonder sportervaring, als pittige recreant of wedstrijdvechter. Onze groepslessen bestaan uit verschillende varianten en bij de techniek trainingen werken wij met verschillende niveaus. Hierdoor train jij altijd bij de best passende groep, die het beste aansluit op jouw wensen. Wanneer je gewoon lekker fit wilt worden en blijven door te kickboksen, beter wilt worden in het kickboksen of wanneer je op zoek bent naar lekker pittige technische en spar trainingen, zijn wij er voor jou.

Pssst! Dit seizoen (jan-juli ’24) hebben wij op zaterdagen om 10.00 uur een groepsles voor startende mannen, vrouwen en golden oldies. Because we like to share it all. 

ONZE GROEPSLESSEN

Kickboks techniek training
Bokszak training
Pads training
Boxing yoga
Jeugd kickboksen
Spar training

hella-kickboxing-kickboksen-vrouwen-prive-kickboksschool

KICKBOKS TECHNIEK TRAINING

Leer in fases de technieken van het kickboksen tijdens een techniek training op jouw niveau. Onze techniek trainingen zijn verdeeld in de niveaus starter, brons, zilver, goud en legend. Bij ieder niveau horen bepaalde kickboks technieken, contactvormen, algehele conditie en kracht oefeningen. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van verschillende trainingsvormen op stootkussens, bokszakken, pads en met elkaar. Je leert gefaseerd contact maken afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, ervaring en fitheid. Wij adviseren echte beginners te starten met een aantal starters techniek lessen, ervaren sporters en/of kickboksers direct contact met ons op te nemen voor de best passende groepsles.

Om de 3 maanden is het mogelijk om in overleg een examen af te nemen. Tijdens het examen testen wij jouw fitheid, technieken en krijg jij persoonlijk advies van de trainers.

aanbod-bokszaktraining-groepsles

BOKSZAK TRAINING

Zin om lekker te zweten en even je hoofd leeg maken? De naam zegt het al. Je werkt een volledig uur aan jezelf en jouw kickboks technieken met verschillende oefeningen op- en met de bokszak. Door middel van deze training leer je hoe je het beste kunt trainen met de bokszak. Ook handig voor thuis! Daarnaast werk je aan je conditie en vetverbranding tijdens de bokszaktraining.

aanbod-pads-mitt-training

PADS TRAINING

Hetseklets lekker op de pads! Tijdens de pads training leer je te trainen met twee hand stootkussens. Oftewel de pads, waarop jij stoot- en traptechnieken geeft. De combinaties die je leert beginnen bij een aantal basiscombinaties. Zodra je dit op zak hebt gaan we aan de slag met langere combinaties gericht op coördinatie, snelheid en gevorderde kickboks technieken. Heerlijk voor jouw hersenen, coördinatie, snelheid, conditie en technieken. Ook voor de ervaren kickboksers en super boost!
We maken gebruik van handpads, armpads, paddles en een bodyprotector.

aanbod-kickboxing-yoga-groepsles

BOXING YOGA

Een heerlijke combinatie van bokstechnieken met traditionele en innovatieve yoga poses, speciaal samengesteld voor kickboksers of andere vechtsporters. Boxing yoga is geschikt voor zowel yoga liefhebbers, beginnende als ervaren vechters. We love to be balanced in life! Dit is dé perfecte tegenhanger van het kickboksen. De focus ligt op spierbewustzijn, spierverlenging en spierkracht. Denk aan Pilates-oefeningen, yoga, ademhalingsoefeningen met vechtsport gerelateerde bewegingen. Hiermee verleng jij jouw spieren en verbeter de coördinatie, lenigheid en mobiliteit. Perfect voor naast het kickboksen, that time of the month, zwangerschap of herstelperiodes bij blessures na een wedstrijd. Er wordt bij boxing yoga niet gekickbokst. Je wordt sterker, leniger en krijgt meer controle over jouw lichaam. Geen interesse in kickboksen? Dan is dit een heerlijke yoga vorm om toch in onze dojo te zijn. Omdat wij een mooie grote mat hebben is een yogamat geen vereiste.

ons-aanbod-kickboksen-voor-jeugd-1

JEUGD KICKBOKSEN

Is leren kickboksen jouw stoere droom? Kan jij wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken? Dat kan in een grote groep van jongens en meiden best spannend zijn. Daarom bieden wij kickboks trainingen aan voor jeugd met alleen meiden, een vrouwelijke coach in onze gezellige trainingsruimte, de Rebel Box. In kleine groepen jongens en meiden 10-12 jaar en meiden van 12 tot 18 jaar leren wij jou goed kickboksen in fases. Nog leuker, je kunt zelfs diploma’s verdienen. Wij leren jou alles over onze favoriete sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat, jouw plek aan het veroveren bent tussen volwassenen of te maken krijgt met andere veranderingen.

spar-training-kickboksen-voor-dames

SPAR TRAINING

Goede technieken op zak en kan jij gedoseerd trainen op snelheid en hardheid? Voor onze gevorderden en misschien ook wel voor jou bieden wij één keer in de maand op zondagochtend een spar training aan. Hier leer je in fases gecontroleerd sparren. We gaan ontdekken wat jouw eigen vechtstijl is, waar jouw focus op moet liggen en natuurlijk jouw valkuilen. Ben jij een aanvaller of verdediger? Hoe ga je om met druk en incasseren? Wat doet dit met jouw gedachten en wat voor gedrag vertoon je dan? Hoe kunnen we jou meer tools geven zodat jij nog meer zelfvertrouwen krijgt en beheersing in het kickboksen? We werken van techniek naar tactiek en maken van jou een strategisch goede zelfstandige vechter.

Wanneer jij jezelf uit wilt dagen met deze kant van het kickboksen, willen wij jou eerst gedreven zien trainen bij onze techniek trainingen. Zo is het veilig en verantwoord voor jou en onze champs.