ONS AANBOD GROEPSLESSEN

Samen in een kleine groep leren kickboksen of technieken verscherpen, dat doe je tijdens een groepsles. Onze groepslessen zijn alleen voor vrouwen en worden gegeven door een vrouwelijke trainer. Je bent bij ons van harte welkom als beginner met of zonder sportervaring, als pittige recreant of wedstrijdvechter. Onze groepslessen bestaan uit verschillende varianten en bij de techniek trainingen werken wij met verschillende niveaus. Hierdoor train jij altijd bij de best passende groep, die het beste aansluit op jouw wensen. Wanneer je gewoon lekker fit wilt worden en blijven door te kickboksen, beter wilt worden in het kickboksen of wanneer je op zoek bent naar lekker pittige technische en spar trainingen, zijn wij er voor jou.

ONZE GROEPSLESSEN

Kickboks techniek training
Fight Fit
Bokszak training
Pads training
Heat me up
Boxing yoga
Jeugd kickboksen

kickboksen-voor-vrouwen-buiten

TECHNIEK TRAINING

Leer in fases de technieken van het kickboksen tijdens een techniek training op jouw niveau. Onze techniek trainingen zijn verdeeld in de niveaus starter, brons, zilver, goud en legend. Bij ieder niveau horen bepaalde kickboks technieken, contactvormen, algehele conditie en kracht oefeningen. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van verschillende trainingsvormen op stootkussens, bokszakken, pads en met elkaar. Je leert gefaseerd contact maken afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wij adviseren echte beginners te starten met een aantal starters techniek lessen, ervaren sporters te starten met Heat Me Up en ervaren kickboksers direct contact met ons op te nemen voor de juiste techniek training.

Om de 3 maanden is het mogelijk om in overleg een examen af te nemen. Tijdens het examen testen wij jouw fitheid, technieken en krijg jij persoonlijk advies van de trainers.

hella-kickboxing-kickboksen-vrouwen-prive-kickboksschool

FIGHT FIT

Wil jij geen fysiek contact maken met anderen? Maar wel lekker trainen door aan jouw kickboks technieken en algehele fitheid werken? Dan is een fight fit training echt wat voor jou. Tijdens de een fight fit les wordt er niet op het lichaam getraind maar alleen op de stootkussens, pads en bokszakken. De combinatie van deze vormen zorgt altijd voor een afwisselende training. Zo leer je wel met elkaar trainen, maar hoef jij je geen zorgen te maken dat je een ander pijn doet. Wie weet smaakt het naar meer en kan je altijd nog kiezen om contact te maken.

hella-kickboxing-kickboksen-vrouwen-prive-kickboksschool

HEAT ME UP

Speciaal voor sportieve en fitte ladies die extra pittig willen trainen. Ben jij al sportief en wil jij graag op sneller leren kickboksen? Of heb jij al een tijdje niet meer op de mat gestaan en wil jij supersnel je skills boosten? Dan is deze training echt iets voor jou. We stomen jou in een rap tempo naar een top niveau en combineren fitoefeningen met techniek, pads en bokszakken.

aanbod-bokszaktraining-groepsles

BOKSZAK TRAINING

Zin om lekker te zweten en even je hoofd leeg maken? De naam zegt het al. Je werkt een volledig uur aan jezelf met verschillende oefeningen op- en met de bokszak. Door middel van deze training leer je hoe je het beste kunt trainen met de bokszak. Ook handig voor thuis! Daarnaast werk je aan je conditie en vetverbranding tijdens de bokszaktraining.

aanbod-pads-mitt-training

PADS TRAINING

Hetseklets lekker op de pads! Tijdens de pads training leer je te trainen met twee hand stootkussens. Oftewel de pads, waarop jij stoot- en traptechnieken geeft. De combinaties die je leert beginnen bij een aantal basiscombinaties. Zodra je dit op zak hebt gaan we aan de slag met langere combinaties gericht op coördinatie, snelheid en gevorderde kickboks technieken. Heerlijk voor jouw hersenen, coördinatie, snelheid, conditie en technieken. Ook voor de ervaren kickboksers en super boost!

aanbod-kickboxing-yoga-groepsles

BOXING YOGA

Een heerlijke combinatie van bokstechnieken met traditionele en innovatieve yoga poses, speciaal samengesteld voor kickboksers of andere vechtsporters. Boxing yoga is geschikt voor zowel yoga liefhebbers, beginnende als ervaren vechters. We love to be balanced in life! Dit is dé perfecte tegenhanger van het kickboksen. De focus ligt op spierbewustzijn, spierverlenging en spierkracht. Denk aan Pilates-oefeningen, yoga, ademhalingsoefeningen met vechtsport gerelateerde bewegingen. Hiermee verleng jij jouw spieren en verbeter de coördinatie, lenigheid en mobiliteit. Perfect voor naast het kickboksen, that time of the month, zwangerschap of herstelperiodes bij blessures na een wedstrijd.

ons-aanbod-kickboksen-voor-jeugd-1

JEUGD KICKBOKSEN

Is leren kickboksen jouw stoere droom? Kan jij wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken? Dat kan in een grote groep van jongens en meiden best spannend zijn. Daarom bieden wij kickboks trainingen aan voor jeugd met alleen meiden, een vrouwelijke coach in onze gezellige trainingsruimte, de Rebel Box. In kleine groepen jonge dames van 12 tot 14 jaar en 15 tot 18 jaar leren wij jou goed kickboksen in fases. Nog leuker, je kunt zelfs diploma’s verdienen. Wij leren jou alles over onze favoriete sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat, jouw plek aan het veroveren bent tussen volwassenen of te maken krijgt met andere veranderingen.