ONS AANBOD

Wanneer je wilt leren kickboksen of lekkerder in je vel wilt zitten, ben je bij ons aan het juiste adres. En of je nou een beginner bent of al een ervaren badass bent, bij ons ben je altijd welkom. Ons aanbod is breed, waardoor jij kunt trainen op je eigen niveau, wanneer het jou het beste uitkomt én binnen jouw budget. Je kunt bij ons terecht voor fysieke trainingen en mentale personal coaching.

De fysieke trainingen bestaan uit kickboksen, bokszakles, kickboxing yoga en pads. Hierbij ligt de focus op het leren kickboksen in fases en fitter worden, dus de fysieke kant. De groepslessen zijn voor vrouwen en worden gegeven door een vrouw. Wil je sneller en gerichter aan de slag met jouw persoonlijke doel? Neem dan alleen, samen met iemand of een kleine groep van 4 personen een privéles af.

Wil jij lekkerder in je vel zitten en ben jij toe aan mentale coaching? Wij zetten kickboksen in als middel om jezelf beter te leren kennen. Samen met je coach signaleer je gewoontes, (dis)balans en blokkades en leer hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Dit doen we door de combinatie van privélessen, cursussen en ons online cursusplatform (academy) gevuld met praktijkgerichte video’s, podcasts, masterclasses en opdrachten.

Mentale coaching

Online kickboks coaching

* alleen voor (oud) leden

Clinic / Workshop

  • Sports clinic (basis, pro en jeugd)
  • Workshop kickboks coaching zakelijk

Waarom kom je bij ons?

• Je kunt jezelf zijn

• Coaching en training op maat gericht

• Volledige focus op jouw conditie en persoonlijkheid

• Alleen betalen wanneer je komt trainen

• Leer op je eigen tempo

• Train met gelijken

• Geen geneuzel

prive-coaching-ons-aanbod

OVERZICHT VAN ONS AANBOD

PRIVÉLES

EEN-OP-EEN
DUO

aanbod-prive-coaching-kickboksen

Quality time, just for you or two! Tijdens privé coaching leer je in fases kickboksen en werken we gericht aan jouw persoonlijke doel. We wisselen kickboks technieken en fitness oefeningen met elkaar af. Maar wel alles afgestemd op jouw lichaam en kickboks ervaring. Samen werken we aan jouw conditie en het verbeteren van je technieken. Op die manier kom je achter je eigen krachten.

DIT WIL IK

PRIVÉLES

SMALL GROUP
2 TOT 4 PERSONEN

aanbod-small-group-kickboksen

Bij small group coaching leer je in fases kickboksen met een kleine groep personen. Die groep bestaat uit 3 tot 4 vrouwen en mannen die je zelf selecteert. Je betaalt een vaste prijs, waardoor je de kosten samen kunt delen. Een small group les kan je al boeken voor slechts 20,- per persoon. Dus verzamel je vrienden of familie en plan met ons je gewenste moment in.

DIT WIL IK

GROEPSLES

6 TOT 12 PERSONEN
BOKSZAKLES MAX 16P

aanbod-kickboks-coaching

Bij ons leer in fases kickboksen alleen met vrouwen. We leren je de benodigde technieken en werken aan je algehele conditie in groepsverband. Dat wil zeggen: kracht, explosiviteit en coördinatie. We hebben groepen ingedeeld op niveau en wisselen passende fitness oefeningen en kickboks technieken met elkaar af. Bekijk onze vaste groep lestijden. 

DIT WIL IK

WORKSHOP

TOT 14 PERSONEN
PARTICULIER & BUSINESS

aanbod-workshop-teambuilding-kickboksen

Ervaar samen met jouw vriendinnen of collega’s (m/v) de charme van het kickboksen. Je leert samen op een leuke manier de basistechnieken en gaat met een paar wijze kickboks levenslessen op zak de deur uit. Met een lach en een kleine zweetdruppel leren jullie elkaar nog beter kennen.

DIT WIL IK

KICKBOKSEN TECHNIEK TRAINING

kickboksen-voor-vrouwen-buiten

Leer in fases kickboksen tijdens een groepsles op jouw niveau. De lessen zijn verdeeld in verschillende niveaus. Waarbij wij ons richten op technieken en jouw algehele conditie; kracht, explosiviteit en coördinatie. Je traint samen op stootkussens, pads, bokszakken en met elkaar.

LEES MEER

BOKSZAK TRAINING

aanbod-bokszaktraining-groepsles

Zin om lekker te zweten en even je hoofd leeg maken? De naam zegt het al. Je werkt een volledig uur aan jezelf met verschillende oefeningen op- en met de bokszak. Door middel van deze training leer je hoe je het beste kunt trainen met de bokszak. Ook handig voor thuis! Daarnaast werk je aan je conditie en vetverbranding tijdens de bokszaktraining.

LEES MEER

PADS (MITT) TRAINING

aanbod-pads-mitt-training

Tijdens de pads training leer je te trainen met twee stootkussens. Oftewel de pads, waarop jij stoot- en traptechnieken geeft. De combinaties die je leert beginnen bij een aantal basiscombinaties waarbij wij werken aan jouw techniek en conditie. Vervolgens groeien we samen naar een gevorderd niveau met de mogelijkheid tot wel duizend verschillende combinaties.

LEES MEER

KICKBOXING YOGA

aanbod-kickboxing-yoga-groepsles

Een heerlijke combinatie van yogaPilates en kickboksen, speciaal samengesteld voor kickboksers. Kickboxing yoga is geschikt voor zowel beginnende als ervaren vechters. Denk aan Pilates-oefeningen, yoga ademhalingsoefeningen en bijvoorbeeld ook bekende kickboks bewegingen. Hiermee werk je enerzijds aan je mentale en fysieke kracht en anderzijds aan je flexibiliteit.

LEES MEER

KICKBOKS COACHING

ons-aanbod-pagina-mentale-coaching-kickboks

Wil jij lekkerder in je vel zitten en ben jij toe aan mentale coaching? Wij zetten kickboksen in als middel om jezelf beter te leren kennen. Samen met je coach signaleer je gewoontes, (dis)balans en blokkades en leer hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Dit doen we niet alleen door de combinatie van privélessen en cursussen maar ook door ons online cursusplatform (academy).

LEES MEER

ONLINE COACHING

aanbod-kickboxing-yoga-groepsles

Wil jij naast de fysieke trainingen in de Rebel Box thuis of in de tuin verder werken aan jouw persoonlijke doelen? Wij bieden enerzijds ons #coachmefit programma en ons toffe online lespakket, en anderzijds ons online cursusplatform (academy) gevuld met praktijkgerichte video’s, podcasts, masterclasses en opdrachten. Hiermee werk je gericht aan jouw (fysieke én mentale) doelen en kom jij dichterbij jezelf dan ooit.

LEES MEER