ONS AANBOD

Wanneer je wilt leren kickboksen of lekkerder in je vel wilt zitten, ben je bij ons aan het juiste adres. En of je nou een beginner bent of al een ervaren badass bent, bij ons ben je altijd welkom. Ons aanbod is breed, waardoor jij kunt trainen op je eigen niveau, wanneer het jou het beste uitkomt én binnen jouw budget. Je kunt bij ons terecht voor fysieke trainingen en mentale personal coaching.

De fysieke trainingen bestaan uit techniekles, bokszakles, padsles en (kick)boxing yoga. Hierbij ligt de focus op het leren kickboksen in fases en fitter worden, dus de fysieke kant. De groepslessen zijn voor vrouwen en worden gegeven door een vrouw. Wil je sneller en gerichter aan de slag met jouw persoonlijke doel? Neem dan alleen, samen met iemand of een kleine groep van 4 personen een privéles af.

Wil jij lekkerder in je vel zitten en ben jij toe aan mentale coaching? Wij zetten kickboksen in als middel om jezelf beter te leren kennen. Samen met je coach signaleer je gewoontes, (dis)balans en blokkades en leer hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Dit doen we door de combinatie van privélessen, cursussen en ons online cursusplatform (academy) gevuld met praktijkgerichte video’s, podcasts, masterclasses en opdrachten.

Mentale coaching

Online kickboks coaching

* alleen voor (oud) leden

Waarom kom je bij ons?

• Je kunt jezelf zijn

• Coaching en training op maat

• Volledige focus op jouw conditie en persoonlijkheid

• Alleen betalen wanneer je komt trainen

• Leer op je eigen tempo

• Train met gelijken

• Geen geneuzel

prive-coaching-ons-aanbod

OVERZICHT VAN ONS AANBOD

PRIVÉLES

EEN-OP-EEN
DUO

aanbod-prive-coaching-kickboksen

Quality time, just for you or two! Tijdens privéles leer je in fases kickboksen en werken we gericht aan jouw persoonlijke doel. We wisselen kickboks technieken en fitness oefeningen met elkaar af. Maar wel alles afgestemd op jouw lichaam en kickboks ervaring. Samen werken we aan gericht aan jouw conditie en het verbeteren van je technieken. Op deze manier verscherp je snel en efficiënt jouw kickboks technieken en algemene fitheid.

PRIVÉLES

SMALL GROUP
2 TOT 4 PERSONEN

aanbod-small-group-kickboksen

Met een small group les leer je in fases kickboksen met een kleine groep personen. Deze groep bestaat uit 3 tot 4 vrouwen en mannen die je zelf selecteert. Je betaalt een vaste prijs, waardoor je de kosten samen kunt delen. Een small group les kan je al boeken voor slechts 20,- per persoon. Dus verzamel je vrienden of familie en plan met ons je gewenste moment in.

GROEPSLES

6 TOT 12 PERSONEN
BOKSZAKLES MAX 16P

aanbod-kickboks-coaching

Bij ons leer jij in fases kickboksen alleen met vrouwen. We leren je de benodigde technieken en werken aan je algehele conditie in groepsverband. Dat wil zeggen: kracht, explosiviteit en coördinatie. We hebben groepen ingedeeld op niveau en wisselen passende fitness oefeningen en kickboks technieken met elkaar af. Je leert voorzichtig contact maken of kiest bewust geen contact door voor een pads- of bokszakles te kiezen. Bekijk onze vaste groep lestijden. 

CLINIC / WORKSHOP

PARTICULIER &
ZAKELIJK

aanbod-workshop-teambuilding-kickboksen

Ervaar samen met jouw vriendinnen of collega’s (m/v) de charme van het kickboksen. Zo leer je samen op een leuke manier de basistechnieken en gaat met een paar wijze kickboks levenslessen op zak de deur uit. Met een lach en een kleine zweetdruppel leren jullie elkaar nog beter kennen.

KICKBOKSEN
TECHNIEK TRAINING

kickboksen-voor-vrouwen-buiten

Leer in fases kickboksen tijdens een groepsles op jouw niveau. De lessen zijn verdeeld in verschillende niveaus en contactvormen. Waarbij wij ons richten op technieken en jouw algehele conditie; kracht, explosiviteit en coördinatie. Je traint samen op stootkussens, pads, bokszakken en met elkaar.

KICKBOKSEN
BOKSZAK TRAINING

aanbod-bokszaktraining-groepsles

Zin om lekker te zweten en even je hoofd leeg maken? De naam zegt het al. Je werkt een volledig uur aan jezelf met verschillende oefeningen op- en met de bokszak. Door middel van deze training leer je hoe je het beste kunt trainen met de bokszak. Ook handig voor thuis! Daarnaast werk je aan je conditie en vetverbranding tijdens de bokszaktraining.

KICKBOKSEN
PADS TRAINING

aanbod-pads-mitt-training

Tijdens de pads training leer je te trainen met twee stootkussens. Oftewel de pads, waarop jij stoot- en traptechnieken geeft. De combinaties die je leert beginnen bij een aantal basiscombinaties waarbij wij werken aan jouw techniek en conditie. Vervolgens groeien we samen naar een gevorderd niveau met de mogelijkheid tot wel duizend verschillende combinaties. Let op! Ook een super boost voor ervaren kickboksers.

KICKBOKSEN
VOOR JEUGD

ons-aanbod-kickboksen-voor-jeugd-1

Elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur verzorgen wij kickboksles voor jeugd. In kleine groepjes van maximaal 12 jonge dames (14 tot en met 18 jaar) leer jij meer over de tofste sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma.

(KICK)BOXING YOGA

aanbod-kickboxing-yoga-groepsles

Een heerlijke combinatie van yogaPilates en kickboksen, speciaal samengesteld voor kickboksers. Kickboxing yoga is geschikt voor zowel beginnende als ervaren vechters. Denk aan Pilates-oefeningen, yoga, ademhalingsoefeningen met bekende kickboks bewegingen. Hiermee verleng jij jouw spieren en verbetert de coördinatie, lenigheid en mobiliteit. Perfect voor herstelperiodes of that time of the month.

KICKBOKS COACHING

foto-hella-ons-aanbod-11

Wil jij lekkerder in je vel zitten en ben jij toe aan mentale coaching? Wij zetten samen met jou kickboksen in als middel om jezelf beter te leren kennen. Samen met je coach signaleer je gewoontes, (dis)balans en blokkades en leer hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Dit doen we niet alleen door de combinatie van privélessen en cursussen maar ook door ons online cursusplatform (academy).

ONLINE COACHING

hella-ons-aanbod-2

Wil jij naast de fysieke trainingen in de Rebel Box thuis of in de tuin verder werken aan jouw persoonlijke doelen? Wij bieden enerzijds ons #coachmefit programma en ons toffe online lespakket, en anderzijds ons online cursusplatform (academy) gevuld met praktijkgerichte video’s, podcasts, masterclasses en opdrachten. Hiermee werk je gericht aan jouw (fysieke én mentale) doelen en kom jij dichterbij jezelf dan ooit.