WORKSHOP JEUGD

Tijdens de workshop jeugd leren we kinderen meer over de sport kickboksen. Tijdens de workshop worden ze niet alleen fysiek en mentaal sterker, maar werken we ook op allerlei manieren aan weerbaarheid en zelfvertrouwen. We combineren de techniek met leerzame kleine opdrachten zodat de deelnemers zichzelf maar ook elkaar beter leren kennen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma.

WHAT TO EXPECT

In de workshop jeugd leren we kinderen de basisbeginselen van het kickboksen. De focus ligt op het aangeven van grenzen, weerbaarheid, zelfvertrouwen, en wederzijds respect. We starten eerst met een kennismaking. Vervolgens nemen we door wat kickboksen precies inhoudt en wat de basistechnieken zijn. Dit doen we aan de hand van leuke opdrachten die ze alleen, in duo of als groep verrichten. Aan het einde van de les sluiten we af met een leuke opdracht, een gepaste cooling down en wordt de workshop uitgebreid samen besproken. De workshop jeugd is bedoeld voor groepen van basisscholen (groep 6/7/8) en is perfect als uitje of ter aanvulling van thematisch onderwijs. De focus bij deze workshop ligt op het aangeven van grenzen, weerbaarheid, zelfvertrouwen en wederzijds respect.

Let op! Groepen tot maximaal 14 kinderen kunnen voor een optimale beleving terecht in de Rebel Box in Twello. Groepen groter dan 14 kinderen kunnen we op locatie voorzien van een workshop jeugd.

workshop-jeugd-foto-1
workshop-jeugd-zaal

EEN WORKSHOP JEUGD
IS ECHT GESCHIKT…

  • Voor groepen van basisscholen (groep 6/7/8)
  • Als schooluitje
  • Ter aanvulling van thematisch onderwijs

ZELFREFLECTIE EN ONTWIKKELING

De focus ligt bij de workshop jeugd op zowel het fysieke als mentale aspect. Bij de workshop jeugd hanteren we een didactische manier van lesgeven. We gaan samen na afloop van de workshop in gesprek over

  • Wat vond je het leukst en waarom?
  • Wat heb jij geleerd?
  • Was jouw hoofd lekker leeg?
  • Wat vond je spannend? En hoe ging dat later?
  • Hoe geef jij goed je grenzen aan?
  • Benoemen wat individueel en als groep heel goed ging.
WORKSHOP-JEUGD-HELLA-INTERVIEW

LEER COACH HELLA KENNEN

Bij Hella Kickboks Coaching geloven wij dat je door de inspanning innerlijke rust krijgt, waardoor je veel meer aankunt en het overzicht krijgt in het dagelijkse leven. Benieuwd naar de coach en haar verhaal? Leer coach Hella kennen en ontdek haar dromen.

REVIEWS

Sophie: “Het kickboksen was zo leuk! Tijdens de les was ik eindelijk een keer niet aan het nadenken. Dat voelde zo goed! Ik kan niet wachten tot ik bij Hella groepslessen mag gaan volgen.”

Tim: “Het leukste wat ik mocht doen is tikken op elkaar knieën. En hard trappen op een kussen net zoals Rico Verhoeven.”

Judith: “Geweldig! Wat ontzettend leuk en goed om de kids zelf en samen zo bezig te zien. Ineens zijn ze allemaal gelijken wat het verhaal van een leerling ook is.”

Jessie: “Ik vond het heel spannend in het begin, maar de workshop van Hella was zo leuk. Ik mocht zelfs trappen op het kussen en dat ging hard!”

workshop-kickboksen-jeugd-blok-3

ONTDEK ONZE JEUGDLESSEN

Elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur verzorgen wij een kickboksles voor jeugd. In kleine groepjes van maximaal 12 jonge dames (14 tot en met 18 jaar) leren ze meer over de tofste sport kickboksen, worden ze sterker en krijgen ze meer zelfvertrouwen.