ALLES OVER ONS

kickboksen-boksen-coach-hella

HOE WE ZIJN ONTSTAAN

Hey, ik ben Hella! Sinds mijn 13e ben ik al verliefd op vechtsport en zeer actief in verschillende gevechtskunsten. Nu ben ik nog steeds bijna dagelijks op de mat te vinden als pittige recreant en motiveer ik jou om het beste uit jezelf te halen. In mijn carrière heb ik veel coaching-programma’s gevolgd, trainingen gegeven en verschillende teams opgezet en gecoacht. Ik krijg altijd mega veel energie van het beste uit iemand of een team te halen en hiermee het verschil te kunnen maken.

Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je ongemerkt meer kunt dan dat je denkt. Zelf weet ik als geen ander hoeveel de sport voor je kan betekenen. Niet alleen conditioneel maar ook voor je persoonlijkheid. Echter zie ik dat veel mensen nog een drempel over moeten. Ze zijn geïnteresseerd maar durven niet de sportschool binnen te stappen. Zo zonde! Daarom laat ik mensen graag proeven van mijn passie en mijn droom…

coach-hella-kickboks-wedstrijd

Kickboksen inzetten als coachvorm

 De sport biedt zoveel kansen. Ik geloof dat je door de inspanning innerlijke rust krijgt, waardoor je veel meer aankunt en het overzicht krijgt in het dagelijkse leven. De adrenaline en scherpheid die er voor nodig is, zorgt voor een energie boost voor je hersenen en lijf. De combinatie van theorie en praktijk geeft de eerlijke spiegel voor een persoon of zelfs een team. Kortom, het beste van twee werelden.

coach-hella-tijdens-de-groepsles

Het ontstaan van Hella Kickboks Coaching

In 2016 is het idee ontstaan om kickboksen te gaan leren in fases aan kleine groepen vrouwen. Waarbij alleen gecoacht wordt door een vrouw. Op deze manier voelt iedereen zich veilig en is er ruimte voor persoonlijke coaching en ontwikkeling. Ik creëerde een eigen systeem met theorie, fit oefeningen, mentale opdrachten en examens. Op deze manier werk je altijd naar een beloning toe en pakken we het totale plaatje aan. En het werkte! De groepen werden langzaam groter en het aanbod werd uitgebreid.

In 2018 openden we onze eigen coachingsruimte, privéschool en kantoor, de Rebel Box. Een fijne huiselijke beschermde plek, waar jij jezelf mag zijn. Dagelijks geniet ik écht van de verwondering en het plezier dat iedereen met elkaar heeft in de sport. Maar ook hoe deze werkwijze in combinatie met het kickboksen mensen kan transformeren naar een betere en sterkere versie van henzelf.

Nu, in 2022, werken wij met een super enthousiast team in de Rebel Box. Met onze liefde voor kickboksen en verschillende expertises, halen wij het beste in mensen, kickboksers en trainers naar boven. Wat jouw ervaring of verhaal ook is. Wij brengen jou persoonlijk naar the next level.
Er wordt de keuze geboden om te gaan voor het fysieke kant (Hella kickboxing), mentale kant (Hella kickboks coaching) of een combinatie te maken naar wens.