ALLES OVER ONS

alles-over-ons-hella-kickboks-coaching

Kickboksen! Wees eerlijk. Het is de stoere droom van iedere vrouw. Maar de drempel van de sportschool is er wel. En blauwe plekken, daar zit je al helemaal niet op te wachten. Je wilt de lusten, maar niet de lasten. Dat kan! Wij combineren coaching met kickboksen. Hierdoor versterk je enerzijds je lichaam en anderzijds je innerlijk. Op die manier word jij de beste versie van jezelf en zit je lekkerder in je vel. Kortom, de ideale vorm van kickboks coaching.

Ervaar kickboks coaching in onze Rebel Box of op een van onze buitenlocaties met alleen vrouwen. En gecoacht door een vrouw, natuurlijk. Fysiek contact is er niet wanneer je net begint, dat komt later pas. Stroom rustig in bij de starters groep of al op jouw eigen niveau. Laat je coachen, leer theorie en ervaar het op jouw eigen tempo. Meer weten over het ontstaan en het team? Lees dan snel verder.

DIT IS ECHT IETS VOOR MIJ

OVER HELLA

kickboksen-boksen-coach-hella
coach-hella-kickboks-wedstrijd
coach-hella-tijdens-de-groepsles
de-coach-hella

Hey, ik ben Hella! Sinds mijn 13e ben ik al verliefd op vechtsport en zeer actief in verschillende gevechtskunsten. Nu ben ik nog steeds bijna dagelijks op de mat te vinden als pittige recreant en motiveer ik jou om het beste uit jezelf te halen. In mijn carrière heb ik veel coaching-programma’s gevolgd, trainingen gegeven en verschillende teams opgezet en gecoacht. Ik krijg altijd mega veel energie van het beste uit iemand of een team te halen en hiermee het verschil te kunnen maken.

Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je ongemerkt meer kunt dan dat je denkt. Zelf weet ik als geen ander hoeveel de sport voor je kan betekenen. Niet alleen conditioneel maar ook voor je persoonlijkheid. Echter zie ik dat veel mensen nog een drempel over moeten. Ze zijn geïnteresseerd maar durven niet de sportschool binnen te stappen. Zo zonde! Daarom laat ik mensen graag proeven van mijn passie en mijn droom…

Kickboksen inzetten als coachvorm

 De sport biedt zoveel kansen. Ik geloof dat je door de inspanning innerlijke rust krijgt, waardoor je veel meer aankunt en het overzicht krijgt in het dagelijkse leven. De adrenaline en scherpheid die er voor nodig is, zorgt voor een energie boost voor je hersenen en lijf. De combinatie van theorie en praktijk geeft de eerlijke spiegel voor een persoon of zelfs een team. Kortom, het beste van twee werelden.

Het ontstaan van Hella Kickboks Coaching

In 2016 is het idee ontstaan om kickboksen te gaan leren in fases aan kleine groepen vrouwen. Waarbij alleen gecoacht wordt door een vrouw. Op deze manier voelt iedereen zich veilig en is er ruimte voor persoonlijke coaching en ontwikkeling. Ik creëerde een eigen systeem met theorie, fit oefeningen en examens. Op deze manier werk je altijd naar een beloning toe. En het werkt! De groepen werden langzaam groter en het aantal lessen werd uitgebreid. In 2018 openden we bovendien onze eigen coachingsruimte en kantoor, onze Rebel Box. Nu werken we zelfs met een team aan onze diensten in de Rebel box, een plek waar jij jezelf mag zijn. Ik geniet écht iedere dag. Enerzijds van het plezier dat iedereen met elkaar heeft in de sport en anderzijds van hoe mensen transformeren naar een betere en sterkere versie van henzelf.

Leer Hella beter kennen. Lees haar verhaal en dromen.

Yes, Hella moet mij coachen
het-team-hella-kickboks-coaching

Wat nog belangrijk om te weten is over ons? Ons team staat altijd voor je klaar, online en face-to-face. Wij doen er alles aan om jouw vragen goed te kunnen beantwoorden en zorgen bovendien voor een continue aanbod. Zo is er altijd iemand om jou te coachen. Ook als er iemand op vakantie is of als er iemand uitvalt door ziekte.

eigenaar-coach-hella-s

Hella Soethof
Eigenaar & Coach

coach-magali-k

Magali Kouwen
Assistent Coach

Ilona de Haan
Assistent Coach

coach-danielle-k

Danielle Kerseboom
Assistent Coach

mariska-w-kickboks-coaching-office

Mariska Weldam
Online marketing

Swu
Relax Coach

your-spot-onze-vacatures
your-spot-onze-vacatures