KICKBOKS COACHING CLINIC / WORKSHOP

Altijd al samen met je vrienden, collega’s, groep of (sport)team willen leren kickboksen? Of kickboksen inzetten voor persoonlijke ontwikkeling of teambuilding? Wij bieden kickboks coaching clinics en workshops afgestemd op jullie wens. Geen ervaring? Geen nood! We beginnen op een basisniveau en materiaal hebben wij tot onze beschikking. Je kunt kiezen uit onze volgende opties.

WORKSHOP
KICKBOKS TRAINING

Tijdens deze fysieke clinic leren jullie de basis van het kickboksen afgestemd op jullie gemiddelde sportervaring en fitheid. In de les krijgen jullie de bokshandschoenen aan en worden de stootkussens en bokszakken ingezet. Jullie leren kickboksen aan de hand van verschillende opdrachten die je alleen, in duo of als groep verricht. Het is gemiddeld aanpoten, even uit de comfortzone en er wordt veel gelachen. Ook voor de minder fitte buddy’s is het zeker te doen en een leuke ervaring.

kickboks-clinic-33

WORKSHOP JEUGD
(GROEP 6/7/8)

De jeugd workshops zijn bedoeld voor groepen van basisscholen (groep 6/7/8) en is perfect als schooluitje of ter aanvulling van thematisch onderwijs. De focus bij deze workshop ligt op het aangeven van grenzen, weerbaarheid, zelfvertrouwen en wederzijds respect. We starten met een korte kennismaking, we nemen door wat kickboksen precies inhoudt, gaan actief aan de slag en sluiten af met een toffe eindopdracht. Ook deze workshops kunnen naar wens geheel op maat worden gemaakt.

ons-aanbod-kickboksen-voor-jeugd-1

SPORTS CLINIC
(BASIS & PRO)

De sports clinic is bedoeld voor bijvoorbeeld een fanatiek (of zelfs professioneel) sportteam dat toe is aan een andere sport voor de afwisseling of teambuilding training. Het kan ook zo zijn dat jij als trainer, het nog tastbaarder wil maken en meer wilt focus wilt leggen op de persoonlijke coaching. In kaart brengen van individuele sterktes en focuspunten zijn op fysiek, cognitief en mentaal vlak. Coach Hella stelt geheel naar wens van jullie groep een clinic op maat samen.

kickboks-clinic-2

WORKSHOP
KICKBOKS COACHING

Deze clinic is zowel fysiek als mentaal. De fysieke belasting is lager dan bij een workshop kickboks training. De basis en onderdelen van het kickboksen worden ingezet als middel om jezelf en elkaar beter te leren kennen. Laat je verrassen en coachen op een fysieke manier door het samen te doen. De jarenlange ervaring van Hella als coach en vechtsporter, de positieve psychologie en de holistische benadering geven jou persoonlijk én je gehele team een super boost!

kickboks-clinic-1