BOXING YOGA & MOBILITY

Een heerlijke combinatie van yoga, Pilates, en mobiliteits bewegingen, speciaal samengesteld door ons voor kickboksers. Dat is boxing yoga voor zowel de gewone sporter, beginnende en ervaren vechters. Ook wanneer kickboksen niet jou favoriete sport is en jij toch bij ons wilt komen bewegen. Wanneer je toe bent aan een rustige maar toch pittige training waarbij de focus ligt op flexibiliteit en mobiliteit is deze groepsles wat voor jou. Ideaal voor je rustweek, herstelperiode of that time of the month.

Wij geloven in de kracht van het lichaam en de juiste balans daar in, oftewel ying en yang. Met boxing yoga werken wij aan het vasthoudende (isometrisch), spierversterkende en mobiliteits bewegingen voor het lichaam. Dit is dan ook precies de tegenovergestelde manier van kickboksen en vult jouw lichaam fysiek en mentaal perfect aan. Het maakt je sterker, gecoördineerder, flexibeler en vooral bewuster van jouw lichaam. De perfecte manier om blessures te voorkomen of van te herstellen, onverklaarbare pijntjes of mentale rust te ervaren. Ook perfect tijdens een zwangerschap.

Je werkt een volledig uur aan jezelf met verschillende opeenvolgende oefeningen voor je gehele lichaam. We werken van top tot teen en weer terug en werken aan de bewustwording van alle lichaamsdelen en -gewrichten. Tijdens de oefeningen krijg je tips over jouw ademhaling en de perfecte uitvoering (ook bij blessures). Aan het einde krijg je afhankelijk van het tijdstip op de dag een oppeppende of juist rustgevende thee aangeboden. Je gaat gegarandeerd weer herboren naar huis of naar je werk.

kickboxing-yoga-balans

BOXING YOGA
VOOR IEDEREEN

Bij deze groepslessen kan je altijd instromen. Ervaring met kickboksen of yoga is niet vereist. Ook dus wanneer je geen feeling hebt met kickboksen, kan dit juist iets voor je zijn. Bij mooi weer is de les buiten en heb je alleen een matje nodig. Bekijk hier onze lestijden. Kennismaken met de sport? Een proefles, strippenkaarten en abonnementen zijn in te zetten voor al onze groepslessen.

IK WIL BEGINNEN
HOE WERKT HET?

Schaf een proefles aan in onze shop. Plan jouw gewenste boxing yoga training in. Schrijf bij jou profiel als iets belangrijks is wat jouw trainer moet weten. Bekijk hier onze lestijden van deze maand.

WAT NODIG VOOR
BOXING YOGA?

De groepslessen worden aangeboden binnen in onze Rebel Box en bij mooi weer zijn deze buiten. Voor de buitenlessen is alleen een matje benodigd. Voor de lessen in de Rebel Box heb je echter geen attributen benodigd. Wij hebben alles dat je nodig hebt.