KICKBOKSEN VOOR JEUGD IN TWELLO

Ben jij een jonge dame en kom je uit Twello of omgeving? Is leren kickboksen jouw stoere droom? Wij bieden kickboksen voor jeugd in Twello en leren het jou kickboksen als een pro in fases. Nog leuker, je krijgt jouw eigen vrouwelijke coach. In kleine groepjes van maximaal 12 jonge dames vanaf 14 tot en met 18 jaar leer jij meer over onze favoriete sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen.

Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat of te maken krijgt met andere veranderingen.

Wil je contact met ons opnemen of een proefles volgen? Niet twijfelen, gewoon doen! Stuur ons een chat/WhatsApp bericht of gebruik het contactformulier.

leren-kickboksen-jeugd-wat-leer-jij

WAT LEER JE BIJ ONS?

  • Kickboksen natuurlijk!
  • Zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Grenzen aangeven
  • Omgaan met regels en respect
  • Omgaan met winnen en verliezen
  • Agressie of woede beter reguleren
  • Samen als team iets leren
waar-jeugd-kickboksen

WAAR?

De lessen voor de jeugd worden gegeven op een super toffe locatie in Twello genaamd de Rebel Box. Dit is een plek waar jij je thuis voelt en volledig je zelf kunt en mag zijn. De Rebel Box is een besloten (privé)ruimte, dus er is geen sprake van kijkers.

wanneer-jeugd-kickboksen

WANNEER?

Bekijk onze actuele lestijden.

Wij hebben jeugd groepslessen voor 12-14 jaar en 15-18 jaar. Wil je nog sneller leren kickboksen op een ander tijdstip? Dan kan je er voor kiezen om privéles af te nemen. Dit mag alleen of maximaal met 4 personen.

hoe-jeugd-kickboksen

HOE?

Eerst maak je kennis met ons door een proefles aan te schaffen. We plannen dan samen jouw eerste les in. Is de groep kickboksen voor jeugd vol? Dan kan jij je aanmelden voor de wachtlijst. Afzeggen van je les kan tot 24 uur van tevoren. Daarna vervalt de les en is deze niet meer in te leveren.

jeugd-hella-kickboksen-1

WIE IS MIJN COACH?

Alle jeugdlessen worden alleen gegeven door coach Hella en Gerda. Zij hebben super veel ervaring met kickboksen. Hella heeft het diploma kickbokstrainer jeugd. Voor het verbeteren van jouw technieken en conditie kan je ook overdag losse privé trainingen plannen.

Lees hier meer over ons team >>

enthousiast-kickboksen-jeugd

ENTHOUSIAST?

Ben je enthousiast na je proefles? Met een maand abonnement kan jij 1 x per week deelnemen aan een jeugd groepsles. Wij werken met éénmalige inschrijfkosten en een maandelijkse contributie voor de jeugd. Ook helpen wij jou graag bij het uitzoeken van jouw eigen bescherming. Als actief lid krijg je van ons leuke kortingen.

FASES?

Om jouw vooruitgang te meten werken wij met levels. Regelmatig wordt er voor de jeugd een examen aangeboden. Jouw coach geeft aan of jij kunt deelnemen aan het examen. Zo kan jij een diploma verdienen, weet jij jouw kickboks niveau en waar je samen aan wilt gaan werken.

waar-jeugd-kickboksen

WACHTLIJST?

Wij zijn een privéschool en bieden kickboksen voor jeugd in Twello aan in een kleine groepen. Dat houdt in dat als de groep vol is, er sprake is van een wachtlijst. Wij nemen met jou contact op zodra er plek is, zodra er een nieuwe groep start of als wij iets anders leuks organiseren.