KICKBOKSEN VOOR VROUWEN IN DEVENTER E.O.

kickboksen-voor-vrouwen-deventer-hey-you

Wij leren vrouwen uit Deventer goed kickboksen op niveau in kleine groepen. Kom jij uit Deventer of omgeving? Altijd al willen leren kickboksen maar nog niet de juiste match gevonden? Wanneer jij goed wil leren kickboksen, jouw technieken verscherpen, het een keer wilt ervaren en nog lekkerder in je vel wilt zitten. Ben je als starter of gevorderde kickbokser bij ons welkom. Op de mat in onze groene moderne dojo (op nog geen 15 minuten vanaf Deventer centrum) geven wij verschillende soorten kickboks trainingen privé of in kleine groepen. Nog leuker, jij kan zelf kiezen in welke vorm je wilt kickboksen of contact wilt maken. Bij ons is er verschil tussen kickboksen en/of kickboks coaching. In welke levensfase jij ook zit, kickboksen kan ook écht iets voor jou betekenen.

Dus no time to waste! Waar wacht je nog op? Bekijk ons aanbod, onze lestijden of gluur ff. En ervaar zelf de mentale en fysieke boost van het kickboksen.
Zeg champ, are your ready to rumble?

xoxo-de-kickboks-coach

Hella

vrouwelijke-kickboks-coach-hella-deventer
onze-kickboksschool-voor-vrouwen-deventer

ONZE DOJO DICHTBIJ DEVENTER

Op de grens van Twello en Terwolde is onze moderne groene dojo ‘de Rebel Box’ te vinden. Binnen nog geen 15 min vanaf Deventer centrum ben jij met de auto bij ons. De hele week door wordt er zowel overdag als in de avond wel op wel op een manier gekickbokst. Overdag geven wij veelal privélessen en kickboks coaching aan vrouwen en mannen. In de avonduren en enkele keren in de ochtend zijn er groepslessen kickboksen en boxing yoga voor vrouwen. Met mooi weer trainen wij buiten bij onze locatie.

beginner-ervaren-kickbokser-deventer

WEL OF GEEN ERVARING MET KICKBOKSEN?

Als starter of gevorderde kickbokser hebben wij de best passende trainingen voor jou. Wij houden van efficiënt trainen, daarom maken wij bij onze groepslessen gebruik van verschillende kickboks niveaus. Zo kunnen wij jou het beste maatwerk leveren, leer jij de sport op jouw eigen tempo en beoefen jij de sport het veiligst. Dit is dan ook de reden dat onze trainingen variëren qua focus. Denk aan techniek, conditioneel, kracht, mate van contact, alleen vrouwen of gemengd en duur (1 of 1,5 uur).

privéles-kickboksen-Deventer

PRIVÉLES KICKBOKSEN VOOR VROUWEN & MANNEN UIT DEVENTER E.O.

Tijdens een privéles werken we gericht aan jouw persoonlijke fysieke kickboks doel. Ervaar het zelf of samen met jouw hubby of buddy of stel je eigen mini groep samen (max. 4 personen). Dit mogen mannen en vrouwen zijn. Je hebt de keuze uit een enkele keer of keren, 6 tot 8 weken traject of structureel wekelijks een bepaalde periode. Privélessen zijn ideaal als je naar iets toe wilt werken op fysiek of kickboks vlak, herstellen van een blessure of terugkeer in de sportwereld, het krijgen van (zelf)vertrouwen voor een groepsles of sportschool, verbeteren van jouw kickboks technieken of het fitter worden door middel van kickboksen.

kickboks-coach-trainer-hella

HEY, IK BEN HELLA!

Eigenzinnig opgegroeid vanaf 1984, na internationaal gewerkt en geleefd te hebben neergestreken in het mooie Terwolde. Daar woon ik samen met Leon, onze zoon Roan en een ark vol met dieren. Sinds mijn 13de ben ik al verliefd op verschillende gevechtskunsten. Maar kickboksen vind ik toch écht het aller mooiste wat er is. Met voor mij een belangrijke rol in iedere levensfase. Dat bijzondere gevoel van deze sport, de connectie tussen lichaam en geest, inspanning en ontspanning, heb ik gecombineerd met mijn coaching en non-verbale communicatie ervaring uit het werkveld. Mijn droom is zoveel mogelijk mensen, in het bijzonder vrouwen, op een toffe manier goed te leren kickboksen. Zo de liefde voor de sport en een hun eigen lekkere vel mee te geven. Lees meer.

waarom-bij-ons-leren-kickboksen

We doen wat we zeggen, we zeggen wat we doen. Kort en krachtig waarom je bij ons in beweging komt.

  • Leer technisch goed kickboksen of verscherp jouw techniek op jouw eigen tempo. Begrijp waarom je wat doet.

  • Instromen en trainen op jouw eigen niveau en fysieke contact wensen. Of kies voor onze ontspannende boxing yoga.

  • Train in kleine groepen met alleen vrouwen. Wij weten wie jij bent en voorzien jou van persoonlijk tips ook bij blessures.

  • Vrouwelijke gecertificeerde trainers en coaches.

  • Train pittig en heb plezier! Je komt trainen omdat je het super leuk vindt, niet omdat het moet.

  • Veilige omgeving. Onze Rebel Box is voor velen een tweede thuis.

  • Werk aan jouw persoonlijke fysieke en/of mentale doel.

  • Meten is weten. Wij controleren jouw algemene fitheid periodiek naar wens.

  • Kijken, kijken, niet trainen? Daar doen wij niet aan. Kijken is daarom niet toegestaan.