hey-you-kickboksen-dames-twello

Kom jij uit Twello of omgeving? Altijd al willen leren kickboksen maar nog niet de juiste match gevonden? Wij laten je graag meer bewegen, leren je meer over jezelf én over de prachtige sport kickboksen. Dit doen we samen met een gedreven en spontane club vrouwen. Kom kickboksen voor vrouwen in Twello!

Wees eerlijk. Kickboksen is de stoere droom van iedere vrouw. Maar de drempel van de sportschool is er wel. En blauwe plekken, daar zit je al helemaal niet op te wachten. Je wilt de lusten, maar niet de lasten. Dat kan! Door de combinatie van coaching en kickboksen versterk jij jouw lichaam en innerlijk. Op die manier word jij de beste versie van jezelf en zit je zichtbaar lekker in je vel. Kortom, de ideale vorm van kickboksen voor vrouwen.

onze-diensten-kickboksen-voor-dames-in-twello

Benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk hieronder ons aanbod.

Kickboks coaching

Bokszaktraining

Kickboxing yoga

Teambuilding zakelijk

Workshop

De lessen zijn opgesplitst in twee niveaus: beginners en gevorderden. Bekijk onze lestijden van deze maand. Wil je contact met ons opnemen of een proefles volgen? Niet twijfelen, gewoon doen! Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 5713 3015 of gebruik het contactformulier.

waarom-kickboksen-voor-dames-in-twello

Kom je bij ons trainen? Dan gaan we actief aan de slag met je conditie en je persoonlijkheid. Je leert bij ons in fases kickboksen. Ervaring of niet, iedereen is bij ons van harte welkom. Bij ons trainen we alleen met vrouwen en kan je terecht op verschillende lestijden en locaties in Twello, Deventer en Teuge. Wij maken verschil tussen coaching binnen en buiten. Zo geven wij binnen coaching en cursussen in onze locatie genaamd de Rebel Box; een plek waar jij je thuis voelt, fitter wordt en blijft en op je gemak leert kickboksen. Is het lekker weer? Dan wordt er op buiten getraind! Dit vindt plaats op Worpplantsoen in Deventer of Vliegveld Teuge.

Good to know: bij ons werken we met strippenkaarten. Het grootste voordeel daarvan is dat je alleen betaalt voor wanneer je traint. Geen vaste maandelijkse kosten zoals bij een abonnement, maar een kaart die een bepaalde geldigheidsduur heeft.

kickboksen-boksen-twello-hella

“Ik vind dat vrouwen lekker in hun vel horen te zitten.
Een gezonde dosis zelfvertrouwen met energie, zonder het volgen van sport- of dieettrends.”

Zo is het idee ontstaan om deze gevechtskunst te combineren met de opgedane coaching ervaring. Het resultaat? Kickboksen voor vrouwen in Twello. Een energie boost voor je hersenen en lijf.  Wij werken samen aan je conditie en kracht in combinatie met je persoonlijkheid. Gegarandeerd dat je jezelf nog beter leert kennen. Je werkt niet alleen aan je lichaam maar ook aan je zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Blokkades pakken wij samen aan. Daardoor zit je zichtbaar beter in je vel. Nu en in de toekomst. In de frisse buitenlucht of op locatie wordt er alleen getraind met vrouwen in kleine groepen of individueel. Doordat fysiek contact gemeden wordt, ga je zonder blauwe plekken naar huis.

Geen ervaring? Geen excuus! Je kunt zo instromen bij iedere les en gebruik maken van de aangeboden extra theorielessen. Daag jezelf uit en zie je vooruitgang. Werk in je eigen (online) persoonlijke werkboek en laat je verrassen door de motiverende opdrachten. Iedere 3 maanden is er een examen dat jij op je eigen niveau verricht. Kom kickboksen voor vrouwen in Twello!

Zeg champ! Zien we je snel?

kickboksen-voor-dames-in-twello-xoxo

Hella

kickboksen-voor-dames-in-twello-12

GEEN ERVARING MET KICKBOKSEN?

Bij onze kickboks coaching groepslessen begin je eerst met een aantal champs op hetzelfde niveau. Wij adviseren jou daarom om je in te schrijven voor beginners lessen of de trainingen van 19.00 uur. Bekijk hier onze lestijden. Bokshandschoenen zijn voor de eerste drie lessen te lenen. Meer theorie nodig? Neem een privé of small group training af.

kickboks-coaching-voor-dames-in-twello

AL ERVARING MET
KICKBOKSEN?

Neem na de aanschaf van een proefles eerst contact met ons op via e-mail of contactformulier. Geef aan dat je al ervaring hebt en graag wilt deelnemen. Wij controleren dan de beschikbaarheid zodat jij zeker bij het goede niveau zit. Daarna plannen we samen jouw plek in. Voor gevorderden wordt er vaak doordeweeks les gegeven om 20.00 uur. Bekijk hier onze lestijden van deze maand.

kickboks-coaching-voor-dames-in-twello-14

NODIG VOOR
KICKBOKS COACHING

Wanneer je enthousiast bent en verder gaat met kickboks coaching of één van onze andere lessen, zijn de volgende materialen voor je eigen veiligheid zeker benodigd. Starter: bandage, bokshandschoenen en beenbeschermers. Gevorderde vanaf level brons: bitje.
Wij adviseren je graag en als actief lid kun je bovendien profiteren van mooie voordelen bij onze leveranciers.
Bekijk hier alvast onze shop.