PERSONAL TRAINING IN TWELLO

Kom jij uit Twello of omgeving? Wil jij al jarenlang dolgraag samen met een personal trainer in de buurt actief werken aan jouw doelen en vooruitgang maar nog niet de juiste match gevonden? Hella Kickboks Coaching is een privéschool en biedt personal training in Twello voor vrouwen én mannen. Wij kunnen jou helpen om je algehele fitheid in rap tempo naar een hoger niveau te tillen. Kickboks ervaring is absoluut geen must! We laten je graag meer bewegen, leren je meer over jezelf én over de prachtige sport kickboksen. Waar wacht je nog op?

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Quality time, just for you! Tijdens onze personal training in Twello leer je in fases kickboksen en werken we gericht aan jouw persoonlijke doel. We werken naast technieken aan jouw algehele fitheid oftewel uithoudingsvermogen; kracht, snelheid, beweeglijkheid en coördinatie. Kickboks technieken en fitness oefeningen wisselen we met elkaar af. Maar wel alles afgestemd op jouw lichaam en ervaring. Samen werken we aan jouw conditie en het verbeteren van je technieken. Op die manier kom je achter je eigen krachten, word jij de beste versie van jezelf en zit je zichtbaar lekker in je vel.

PERSONAL TRAINING OP MAAT

Wij bieden drie vormen van personal training aan: één op één, duo (2 personen) en small group (3 tot 4 personen). Bij de één op één privé coaching ben je alleen samen met je coach en wordt alle aandacht gevestigd op jou en jouw progressie. Voor de duo- en small group coaching stel je je eigen groep samen (van 2 tot 4 personen). Het leuke hieraan is dat je dit samen met je hubby of buddy(‘s) kunt doen en de kosten kunt delen. Tijdens dit uur krijgen jullie samen in onze besloten Rebel Box alle aandacht en wordt er een personal training speciaal voor jullie samengesteld.

personal-training-twello-foto-4
personal-training-twello-foto-1
personal-training-twello-foto-3

PERSONAL TRAINING IS ECHT WAT VOOR JOU WANNEER JIJ:

 • doelgericht en effectief echt wilt werken aan jouw lekkere en fitte vel;
 • meer energie wil krijgen en wilt bewegen met plezier;
 • echt zichtbaar en voelbaar resultaat wilt bereiken fysiek en mentaal;
 • op je eigen niveau (beginner of gevorderde) wil kickboksen;
 • wilt trainen op de momenten die perfect passen in jouw drukke schema;
 • toe bent aan persoonlijke aandacht en een eigen afgesloten trainingsruimte.

Boek snel jouw eerste personal training in Twello en behaal onder begeleiding van een professional de beste resultaten voor jouw lichaam en geest!

personal-training-twello-hella-kickboks-coaching

VOORDELEN PERSONAL TRAINING

 • Je krijg een custommade training met de elementen kickboksen, padstraining, bokszaktraining en fitoefeningen.
 • Jouw personal training plan je in op het moment dat het jou uitkomt.
 • Je tilt jouw skillz door de persoonlijke aandacht in rap tempo naar een hoger niveau. Elke les boek je een grote vooruitgang.
 • Onze toffe trainingslocatie genaamd de Rebel Box is helemaal tot jouw beschikking. Geen pottenkijkers!
 • Een small group personal training is al te boeken vanaf €20,- per persoon.
 • Geen ervaring? Geen probleem. We leren jou of jullie in fases kickboksen.
 • Ervaring? We finetunen professioneel graag jouw uithoudingsvermogen.
  Zo presteer je nog beter of herstel je sneller.
 • Bij duo en small group training groeien jij en je buddy’s als mens, friends en als kickbokser nog een tandje sneller.

Ervaring of niet, iedereen is bij ons van harte welkom. Wil je contact met ons opnemen of eerst eens een proefles personal training ervaren om te kijken of de sport goed bij je past? Niet twijfelen, gewoon doen! Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 5713 3015 of gebruik het contactformulier.

SHOP JOUW (PROEF)LES

Wij adviseren om eerst één proefles af te nemen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen.
Is het helemaal wat jij verwacht? Zijn we een match? Dan is het altijd mogelijk een strippenkaart van 5 privélessen afnemen.

Good to know
Voor bedrijven, zelfstandigen, freelancers en andere ondernemers is kickboks coaching 100% aftrekbaar!
Wil je als werknemer jouw persoonlijke budget inzetten voor privé coaching? Dat kan!

REVIEW PERSONAL TRAINING IN TWELLO

“Een aanrader! Mijn doel was om na een tijd niet meer te hebben getraind, te kijken hoe ik er voor stond. Zowel conditioneel als qua techniek. Tijdens de privéles kickboksen heeft coach Hella mij, op een super leuke manier, getraind op techniek, conditie en coördinatie. Dat is het leuke aan een-op-een training. Je krijgt waardevolle tips en tricks, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. We hebben super fijn getraind, met goede spierpijn als resultaat. Wat heb ik die gemist!”

Alyssa, 2021 | Personal training (1P)