KICKBOKSEN VOOR MEIDEN IN DEVENTER

Ben jij een jonge meid en kom je uit Deventer of omgeving? En is leren kickboksen jouw stoere droom? Wij bieden kickboksen voor meiden in omgeving Deventer en leren jou kickboksen als een pro in fases. Je wordt getraind door een vrouwelijke coach. In kleine groepjes van maximaal 12 jonge dames van 14 tot en met 18 jaar leer jij meer over de tofste sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen.

We combineren onze jeugdlessen met leerzame kleine opdrachten voor thuis zodat jij jezelf maar ook de andere deelnemers beter leert kennen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat of te maken krijgt met een andere ingrijpende situatie.

Bekijk ons lesrooster.
Wil je contact met ons opnemen of een proefles volgen? Niet twijfelen, gewoon doen!

Stuur ons een chat/WhatsApp bericht of gebruik het contactformulier.

IN FASES LEREN KICKBOKSEN

Je leert bij ons dus in fases kickboksen. Om jouw vooruitgang te kunnen meten, werken wij met levels (starter, brons, zilver, goud en legend). Iedere 3 maanden kan je examen doen en testen of jouw skills zijn verbeterd. Afhankelijk van jouw inzet en aanwezigheid van het afgelopen kwartaal geeft coach Hella aan of jij mag deelnemen aan het examen. Ben je nog niet klaar om deel te nemen aan een examen? Dan is dat natuurlijk ook helemaal prima en trainen we lekker door!

We zijn een privéschool en bieden kickboksen voor meiden in omgeving Deventer in een kleine groep. Dat houdt in dat als de groep vol is, er sprake is van een wachtlijst. Wij nemen met jou contact op zodra er plek is, zodra er een nieuwe groep start of als wij iets anders leuks organiseren.

WIJ LEREN JOU OOK

  • Zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Grenzen aangeven
  • Omgaan met regels
  • Omgaan met winnen en verliezen
  • Agressie of woede beter reguleren
  • Samenwerken in een team

KOOP EEN (PROEF)LES OF STRIPPENKAART

Are you ready to rumble? Om een groepsles kickboksen voor jonge meiden in onze Rebel Box mee te maken, schaf je om te beginnen een proefles aan. Zodra je jouw proefles hebt gekocht, plannen we samen jouw eerste les in. Is er (nog) geen plek omdat de groep vol is? Dan plaatsen we je op de wachtlijst. Hieronder kun je jouw eerste proefles kopen. Ben je enthousiast na je eerste les? Dan kun je een strippenkaart voor vijf lessen aanschaffen. Zo kan jij de komende 7 weken trainen wanneer je kunt en ga je gelijk op met je groep. Wil je iemand anders verrassen of een leuke workshop doen? Dan kun je onze feestelijke cadeaubon met een bedrag naar wens kopen. Weet je het nog niet zeker? Je mag je zo vaak als je wilt een losse les bij ons afnemen!

kickboksen-meisjes-twello-2

WAAR?

De lessen voor de jeugd worden gegeven op een super toffe locatie in Twello genaamd de Rebel Box. Dit is een plek waar jij je thuis voelt en volledig je zelf kunt en mag zijn. De Rebel Box is een besloten (privé)ruimte, dus er is geen sprake van kijkers.

kickboksen-meisjes-twello-3

WANNEER?

Op dit moment hebben wij de volgende tijden en lessen voor de jeugd beschikbaar.

  • Woensdag 17.00 – 18.00 uur

Wil je nog sneller leren kickboksen op een ander tijdstip? Dan kan je er in samenspraak met coach Hella voor kiezen om extra privéles af te nemen.

kickboksen-meisjes-twello-4

HOE?

Eerst maak je kennis met ons door een proefles aan te schaffen. Is de groep kickboksen voor jeugd vol? Dan kan jij je aanmelden voor de wachtlijst. Afzeggen van je les kan tot 24 uur van tevoren. Daarna vervalt de les en is deze niet meer in te leveren.

kickboksen-meisjes-twello-5

WIE IS MIJN COACH?

Alle jeugdlessen worden alleen gegeven door coach Hella. Zij heeft super veel ervaring met kickboksen en heeft het diploma kickbokstrainer jeugd. Voor het verbeteren van jouw technieken en conditie kan je ook overdag losse privé trainingen plannen.

Lees hier meer over jouw coach >>

VEELGESTELDE VRAGEN

Wel voor de wachtlijst. Jonge dames worden alleen bij ons gecoacht vanaf 14 jaar.

Natuurlijk kun jij dit! Wij leren je in stapjes kickboksen en doen veel door middel van spelletjes. Echt fysiek contact maken doen wij heel voorzichtig en met heel veel fun!

Dat is tof! Dan kan je het beste een privéles jeugd afnemen bij Hella. Zij heeft super veel ervaring met kickboksen en heeft het diploma kickbokstrainer jeugd. Voor het verbeteren van jouw technieken en conditie kan je overdag trainingen plannen.

Ja hoor, het beste is dan om samen een proefles (dus 2 keer) aan te schaffen. Dan zorgen wij dat jullie bij elkaar kunnen blijven 😉.

Je mag de eerste 2 lessen handschoenen en scheenbeschermers van ons lenen. Gezien de lopende corona ontwikkelingen adviseren wij altijd zo snel mogelijk over te gaan op eigen materiaal. Als lid adviseren wij jou graag en krijg je korting bij onze leverancier Rumble.

Bandage, bokshandschoenen en scheenbeschermers.

Ai, daar doen wij helaas niet aan. Je vader of moeder mag er de eerste paar lessen natuurlijk bij zijn totdat jij je fijn voelt. We zijn een kleine school en stellen de privacy en verhalen van onze jonge leden zeer op prijs. Soms is het gewoon ook even lekker om het zelf te doen 😉 Bovendien hebben we ook geen plek voor kijkers op onze trainingslocatie.

Je hebt 5 lessen op een strippenkaart staan die je in 7 weken kunt opmaken. Daarna komen de lessen te vervallen. Het beste is om er altijd te zijn zodat je gelijk met groep opgaat. Mocht het onverwachts toch anders lopen heb je twee extra mogelijkheden om een les te volgen. Let op! Wij werken bewust niet met abonnementen, maar de strippenkaart verloopt dan ook echt na 7 weken!

Nee, zolang je onder de jeugd valt wordt je niet geraakt op je hoofd maar alleen op je lichaam. We leren je hiermee op te gaan door te blokken, ontwijken of zelf over te nemen. Let op! Wij zijn geen voorstander van full contact en stoten op het hoofd voor de jeugd.

Heb jij even mazzel, dat hoeft bij ons dus helemaal niet. Je leert op een leuke manier kickboksen.

Ben je helemaal enthousiast en wil je wedstrijden gaan doen? Dan stellen we een speciaal programma voor je op en koppelen jou aan één van onze wedstrijdschool partners.