KICKBOKSEN VOOR MEISJES IN TWELLO

Ben jij een jonge meid en kom je uit Twello of omgeving? En is leren kickboksen jouw stoere droom? Wij bieden kickboksen voor meisjes in Twello en leren jou kickboksen als een pro in fases. Je wordt getraind door een vrouwelijke coach. In kleine groepjes van maximaal 12 jonge dames van 14 tot en met 18 jaar leer jij meer over de tofste sport kickboksen, word je sterker, gaat jouw conditie vooruit en krijg je meer zelfvertrouwen.

We combineren onze jeugdlessen met leerzame kleine opdrachten voor thuis zodat jij jezelf maar ook de andere deelnemers beter leert kennen. Omgaan met anderen, grenzen aangeven, omgaan met (groeps)druk horen bij dit programma. Super leuk voor nu én voor later. Want leren kickboksen is ook heel goed voor als je bijvoorbeeld naar een nieuwe school gaat of te maken krijgt met een andere ingrijpende situatie.

Bekijk ons lesrooster.
Wil je contact met ons opnemen of een proefles volgen? Niet twijfelen, gewoon doen!

Stuur ons een chat/WhatsApp bericht of gebruik het contactformulier.

WAT LEER JE BIJ ONS?

  • Zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Grenzen aangeven
  • Omgaan met regels
  • Omgaan met winnen en verliezen
  • Agressie of woede beter reguleren
  • Samen als team iets leren

LEER IN FASES KICKBOKSEN

Om jouw vooruitgang te meten werken wij met levels (starter, brons, zilver, goud en legend). Iedere 3 maanden wordt er een examen aangeboden. Afhankelijk van jouw inzet en aanwezigheid van het afgelopen kwartaal geeft je coach aan of jij mag deelnemen aan het examen. Op deze manier ben jij bewust van je eigen niveau en proberen we ook jouw kickboks skills naar een nog hoger niveau te tillen.

We zijn een privéschool en bieden kickboksen voor jeugd in Twello aan in een kleine groep. Dat houdt in dat als de groep vol is, er sprake is van een wachtlijst. Wij nemen met jou contact op zodra er plek is, zodra er een nieuwe groep start of als wij iets anders leuks organiseren.

KOOP EEN (PROEF)LES OF STRIPPENKAART

Are you ready to rumble? Om een groepsles voor jonge meiden in onze Rebel Box mee te maken, schaf je om te beginnen een proefles aan. Zodra je jouw proefles hebt gekocht, plannen we samen jouw eerste les in. Is er (nog) geen plek omdat de groepsles voor jeugd vol is? Dan plaatsen we je op de wachtlijst. Hieronder kun je jouw eerste proefles kopen. Ben je enthousiast na je eerste les? Dan kun je een 5 lessen strippenkaart aanschaffen. Zo kan jij de komende 7 weken trainen wanneer je kunt en ga je gelijk op met je groep. Wil je iemand anders verrassen of een leuke workshop doen? Dan kun je onze feestelijke cadeaubon met een bedrag naar wens kopen. Weet je het nog niet zeker? Je mag je zo vaak als je wilt een losse les bij ons afnemen.

kickboksen-meisjes-twello-2

WAAR?

De lessen voor de jeugd worden gegeven op een super toffe locatie in Twello genaamd de Rebel Box. Dit is een plek waar jij je thuis voelt en volledig je zelf kunt en mag zijn. De Rebel Box is een besloten (privé)ruimte, dus er is geen sprake van kijkers.

kickboksen-meisjes-twello-3

WANNEER?

Op dit moment hebben wij de volgende tijden en lessen voor de jeugd beschikbaar.

  • Woensdag 16.30 – 17.30 uur

Wil je nog sneller leren kickboksen op een ander tijdstip? Dan kan je er in samenspraak met coach Hella voor kiezen om extra privéles af te nemen.

kickboksen-meisjes-twello-4

HOE?

Eerst maak je kennis met ons door een proefles aan te schaffen. Is de groep kickboksen voor jeugd vol? Dan kan jij je aanmelden voor de wachtlijst. Afzeggen van je les kan tot 24 uur van tevoren. Daarna vervalt de les en is deze niet meer in te leveren.

kickboksen-meisjes-twello-5

WIE IS MIJN COACH?

Alle jeugdlessen worden alleen gegeven door coach Hella. Zij heeft super veel ervaring met kickboksen en heeft het diploma kickbokstrainer jeugd. Voor het verbeteren van jouw technieken en conditie kan je ook overdag losse privé trainingen plannen.

Lees hier meer over jouw coach >>