PERSONAL TRAINER KICKBOKSEN IN DEVENTER

Woon jij in Deventer of omgeving? Wil jij al jarenlang dolgraag samen met een personal trainer in de buurt actief werken aan jouw doelen en vooruitgang maar nog niet de juiste match gevonden? Hella Kickboks Coaching is een privéschool en biedt een personal trainer kickboksen in omgeving Deventer die jou kan helpen om je kickboks skills in rap tempo naar een hoger niveau te tillen. Ervaring is geen must!

VOLOP PERSOONLIJKE AANDACHT

Quality time, just for you! Tijdens de privé coaching leert onze personal trainer jou stap voor stap (beter) kickboksen en werk je gericht aan jouw persoonlijke doelen. Alles is afgestemd op jouw lichaam en kickboks ervaring (beginner tot gevorderde). We verbeteren naast je technieken aan jouw algehele fitheid oftewel uithoudingsvermogen; kracht, snelheid, beweeglijkheid en coördinatie. Kickboks technieken en fitness oefeningen wisselen we met elkaar af. Samen werken we aan jouw conditie en het verbeteren van je technieken. Op die manier kom je achter je eigen krachten en haal je het beste uit jezelf.

personal-training-twello-1

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Kom je bij ons trainen? Dan gaan we actief aan de slag met je conditie en persoonlijkheid. Je leert bij ons in fases kickboksen of het te onderhouden. Ervaring of niet, iedereen is bij ons van harte welkom. Door onze op maat gemaakte trainingen zijn de privélessen kickboksen bij ons niet alleen leuk, maar ook meetbaar dus efficiënt. Met veel plezier ga jij meer bewegen en zichtbaar fitter en strakker voelen. Je komt in balans leert alles over jouw lichaam en geest en de prachtige sport kickboksen.

personal-training-twello-2

EEN PRIVÉLES KICKBOKSEN WAAROM?

Je krijgt een eigen persoonlijk trainingsschema.

Wanneer je traint is de Rebel Box is alleen voor jou of jullie en heeft de coach volledige aandacht voor jouw progressie.

Kickboksen kan je leren in fases als beginner, maar ook het finetunen van gevorderden is onze kracht.

Je krijgt toegang tot onze academy vol met techniek, opdrachten en workouts.

personal-training-twello-3

PERSONAL TRAINING OP MAAT

Onze personal trainer biedt drie vormen van privé coaching aan: één op één, duo (2 personen) en small group (3 tot 4 personen). Bij de één op één training hebben we volop persoonlijke aandacht voor jou en jouw vooruitgang. Voor de duo- en small group training stel je je eigen groep samen (van 2 tot 4 personen). Het leuke hieraan is dat je dit samen met je partner of vriend(en) kunt doen en zo de kosten kunt delen. Tijdens dit uur krijgen jullie alle aandacht en wordt er een privé training speciaal voor jullie samengesteld.

Als ondernemer of ambitieuze professional zijn de privélessen kickboks coaching zakelijk aftrekbaar met 9% BTW.

PERSONAL KICKBOKS TRAINING IS ECHT WAT VOOR JOU WANNEER JIJ

  • echt doelgericht en effectief wilt werken aan een jouw lekkere en fitte vel;
  • meer energie wil krijgen en wilt bewegen met plezier;
  • echt zichtbaar en voelbaar resultaat wilt bereiken fysiek en mentaal;
  • op je eigen niveau (beginner of gevorderde) wil kickboksen;
  • wilt trainen op de momenten die perfect passen in jouw drukke schema;
  • toe bent aan persoonlijke aandacht en een eigen afgesloten trainingsruimte.

Boek snel een training bij onze personal trainer kickboksen in omgeving Deventer en behaal onder begeleiding van een professional de beste resultaten voor jouw lichaam en geest!

kickboksen-boksen-twello-hella

BOEK JOUW PRIVÉLES KICKBOKSEN

Wij adviseren om eerst één proefles af te nemen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen.
Is het helemaal wat jij verwacht? Zijn we een match? Dan is het altijd mogelijk vaste afspraken per maand te maken.
Wij nemen per maand een maximaal aantal privélessen aan. Wanneer er een wachtlijst is staat de proefles op uitverkocht en kan je ons het beste rechtstreeks benaderen via ons contactformulier of WhatsApp.