Hoe benut ik mijn persoonlijk budget van werkgever?

Wanneer je een werknemer bent, kan het zo zijn dat jouw werkgever jaarlijks een persoonlijk budget beschikbaar stelt. Dit is een budget voor jou als persoon om meer eigen vorm en invulling te geven aan jouw loonbaan en om bijvoorbeeld werk en privé te combineren. Nu hoor ik je denken: “Hoe benut ik mijn persoonlijk budget?” Ik geef je graag een aantal tips! 

Waarom biedt een werkgever dit aan?

Jouw werkgever heeft er baat bij dat jij lekker in je vel zit. Want als je lekker in je vel zit, kun je je werk nog beter uitvoeren dan wanneer je minder goed in je vel zit. We leven in een tijd waarin steeds alles steeds verandert. De arbeidsmarkt verandert maar ook het thuiswerken en onze nieuwe digitale manier van werken kwamen ineens de hoek om kijken. Er wordt van ons verwacht dat we flexibel zijn én dat we tegelijkertijd alle ballen hoog houden. Op zowel privé- als op werkgebied.

Om dit allemaal als mens goed aan te kunnen, is jouw goede gesteldheid en gezondheid the key to success. Daarmee verkrijg je de juiste balans tussen werk en privé, ben je stressbestendig, werk je efficiënt en werk jij aan jouw ontwikkeling en groei. Het beschikbare bedrag is dan ook bedoeld om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Kan ik mijn persoonlijk budget benutten voor kickboks coaching? 

Ja, dat kan zeker! Om precies te zijn kun je je persoonlijk budget inzetten voor de privélessen één-op-één, duo of small group. Bij deze coachingsvormen krijg je de persoonlijke coaching en diepgang die jij zoekt. De privélessen worden gecombineerd met persoonlijke gesprekken en bijbehorende opdrachten in onze academy.

Kickboks coaching draagt bij aan:

  • je persoonlijke ontwikkeling
  • je fysieke gesteldheid
  • het creëren van een goede balans
  • je stressbestendigheid
  • je assertiviteit
  • heldere communicatie
  • je weerbaarheid

Persoonlijke ontwikkeling

Een persoonlijk budget is bedoeld om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw behoeften. Het persoonlijk budget is, de naam zegt het al, persoonlijk. Dat wil zeggen dat er voor jou persoonlijk een bedrag is gereserveerd waarvan je zelf zeggenschap hebt over de wijze van besteding. Wanneer jij enthousiast bent om kickboks coaching in te zetten voor jouw budget kan je dit het beste bespreekbaar maken met jouw leidinggevende.

Waar vind ik mijn persoonlijk budget?

Of je persoonlijk budget hebt en hoe hoog het bedrag is, staat vermeld in jouw contract en/of is te vinden onder de arbeidsvoorwaarden. In sommige gevallen is het ook terug te vinden op jouw salarisstrook. Je kunt het natuurlijk ook bespreekbaar maken tijdens het jaargesprek! Vaak zijn er wel mogelijkheden voor persoonlijk budget.

De review van Lotte

Lotte heeft persoonlijk budget beschikbaar vanuit haar werkgever en benutte dit door een aantal privé coachingslessen bij ons af te nemen. Benieuwd naar haar ervaring?

“Na een heftige periode in mijn leven wilde ik graag lekkerder in mijn vel komen te zitten. Fysiek én mentaal. Een personal trainingstraject bij Hella leek me een mooie stap in die richting; dat was het absoluut! Vol aandacht, positiviteit en met een goed gevoel voor humor gaat Hella met je aan de slag: waar sta je en waar wil je komen? Of je nou super sportief bent of (nog) helemaal niet, Hella ziet wat je nodig hebt en houd samen met jou je doelen goed in de gaten.
Voor mij persoonlijk ging het om het vinden van een nieuwe balans en daar heb ik middels dit traject grote stappen in gemaakt. Conditioneel had ik niet durven dromen te zijn waar ik nu ben, mijn coördinatie is met 200% verbeterd en ik heb vooral veel meer zelfvertrouwen gekregen. En dat allemaal met ook een flinke training van mijn lachspieren. Mijn traject krijgt dan ook een vervolg: ik wil nog een stap verder gaan en ik weet dat Hella me helpt daar te komen.”

Wanneer je meer wilt weten over ons speciale aanbod voor jouw persoonlijke budget, neem dan contact met ons op. Wij bieden verschillende coachingstrajecten aan die gepersonaliseerd zijn. Hierdoor vinden wij altijd de perfecte aansluiting bij jouw wensen en doelen. Indien je een keuze hebt gemaakt en goedkeuring van jouw werkgever hebt gekregen, stellen wij een factuur op voor jouw werkgever. Ervaar zelf onze mentale en fysieke boost!

Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook! XOXO, Hella