PADS MITT TRAINING

PRIVÉ | SMALL GROUP | GROEPSLES

Lekker zweten en je kickboks technieken verbeteren? Ervaar dan onze pads mitt training. Dit kan je samen met vrienden volgen in een small group (2 tot 4 personen gemengd), groepsles of door 1-op-1 begeleiding te krijgen. Tijdens de pads training leer je te trainen met twee stootkussens, oftewel de pads, waarop jij stoot- en traptechnieken geeft. De combinaties die je leert beginnen bij een aantal basiscombinaties waarbij wij werken aan jouw techniek en conditie. Samen groeien we naar een gevorderd niveau met de mogelijkheid tot wel duizend verschillende combinaties.

Een pads training doe je niet alleen. Het is een wisselwerking tussen twee of soms drie personen. Alleen samen kan je ervoor zorgen dat de training goed en lekker naar wens verloopt. Deze manier van trainen vergt van jou en degene die de pads vasthoudt veel coördinatie, conditie en kracht. We wisselen tijdens de training dit lekker af per persoon, waardoor je allebei een heerlijke workout ervaart. Naar wens combineren we dit met conditie- en krachtverhogende opdrachten.

Wil je persoonlijke aandacht en je kickboks skills in een sneller tempo verbeteren? Plan dan een 1-op-1 training. Geen ervaring? Geen nood! Wij leren jou trainen met de pads in fases. Je kunt de training plannen met je coach wanneer jou dit het beste uitkomt. Om jouw vooruitgang goed te meten werken wij met speciaal trainingsschema. Op deze manier ben jij bewust van je eigen niveau en proberen we je skills naar een nog hoger niveau te tillen.
Pads trainingen zijn af te nemen voor 60 minuten.

THE NEXT STEP

Om een pads training in te plannen voor jezelf of 2 tot 4 personen neem je eerst contact op met ons op. Na een intake geven wij je de code voor het afnemen van een les en plannen we pads training. Na de eerste les wordt er een trainingsschema samengesteld op basis van jouw niveau. Met behulp van dit schema maken we jouw doelstellingen inzichtelijk en werken we naar jouw persoonlijke doel.

Naast pads training je skills verder ontwikkelen?
Je bent altijd welkom bij onze andere groepslessen kickboks coaching, bokszaktraining en kickboxing yoga.
Kortom, waar wacht je nog op!? 😉

FOCUS PADS TRAINING

Conditie 40%
Vetverbanding 40%
Kracht 20%
pads-voor-padstraining

VOORDELEN
PADS TRAINING

Q-time! Je stelt je eigen groep samen (M/V).

Plan zelf je training. Yes, dit kan juist overdag!

De Rebel Box is besloten en alleen voor jullie beschikbaar.

Je krijgt een eigen trainingsschema.

Ook niet vervelend: koffie en thee van het huis!

WAT DE PADS
MET JE DOEN

Verbeter je kickboks technieken.

Versterk je conditie, kracht en coördinatie.

Vergroot je reactiesnelheid.
Sting like a bee 😉

Word explosiever.

Sta versteld van je brains, balls and kickboxing moves!

pads-voor-padstraining

NODIG VOOR
PADS TRAINING

Wanneer je enthousiast bent en verder gaat met pads trainingen of één van onze andere lessen, zijn de volgende materialen voor je eigen veiligheid zeker benodigd. Starter: bandage, bokshandschoenen en beenbeschermers. Gevorderde: bitje.
Wij adviseren je graag en als actief lid kun je profiteren van mooie voordelen bij onze leveranciers.
Bekijk hier alvast onze shop.

TARIEVEN SMALL GROUP

Small group 4P

201 les p.p.
  • Voor 4 personen

Small group 2P

401 les p.p.
  • Voor 2 personen