HELLA KICKBOXING

KICKBOKSEN VOOR VROUWEN. WORD FYSIEK EN MENTAAL STERKER!

Wil je leren kickboksen of lekkerder in je vel zitten? Dan ben je bij Hella Kickboxing aan precies het juiste adres. En of je nou een beginner of al een ervaren badass bent, bij ons ben je altijd welkom. Ons aanbod is breed, waardoor jij kunt trainen op je eigen niveau, wanneer het jou het beste uitkomt én binnen jouw budget. Je kunt bij ons terecht voor fysieke trainingen en mentale personal coaching.

TRAINING VS. COACHING

De fysieke trainingen bij Hella Kickboxing bestaan uit techniekles, bokszakles, padsles en (kick)boxing yoga. Hierbij ligt de focus op het leren kickboksen in fases en fitter worden, dus de fysieke kant. De groepslessen zijn voor vrouwen en worden gegeven door een vrouw. Wil je sneller en gerichter aan de slag met jouw persoonlijke fysieke doel(en)? Neem dan alleen, samen met iemand of met een kleine groep van 4 personen een privéles af.

Wil jij lekkerder in je vel zitten en ben jij toe aan mentale coaching? Wij zetten kickboksen in als middel om jezelf beter te leren kennen. Samen met je coach signaleer je gewoontes, (dis)balans en blokkades en leer hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Dit doen we door de combinatie van privélessen, cursussen en ons online cursusplatform (academy) gevuld met praktijkgerichte video’s, podcasts, masterclasses en opdrachten.

AANBOD HELLA KICKBOXING

hella-kickboxing-sfeer-1

Mentale coaching

hella-kickboxing-sfeerimpressie-1

Online kickboks coaching

* alleen voor (oud) leden

WHY YOU SHOULD JOIN US

  • Je kunt jezelf zijn
  • Coaching en training op maat
  • Volledige focus op jouw conditie en persoonlijkheid
  • Alleen betalen wanneer je komt trainen
  • Leer op je eigen tempo
  • Train met gelijken
  • Geen geneuzel
hella-kickboxing-coach-hella-1