Het #coachmefit programma helpt je om fitter te worden

Het is allemaal niet niks in deze tijd. We zijn beperkt geweest en nog steeds in ons doen en laten. Werken veel thuis en proberen alle ballen hoog te houden. Al die beperkingen resulteren vaak in anders en minder beweging. Maar is het niet zo dat je juist door al die regels lekker in je vel wil zitten, wil bewegen, ontspannen en gemotiveerd wil blijven? Ik help je daar graag bij! Het #coachmefit programma helpt je om fitter te worden. Met persoonlijke coaching en een trainingsprogramma help ik je graag naar een beter vel.

We doen ons best

We proberen er massaal het beste van te maken. Ik zie veel mensen om mij heen wandelen en mooie doelen bereiken met de stappenteller, #dryjanuary of eigen gemaakte trainingen. Super, dat je zo voor jouw lichaam zorgt. Maar nu stel ik je wat eerlijke vragen.

  • Hoe vaak ben jij nou echt kapot gegaan en heb jij als een vosje liggen slapen?
  • Hoe ga jij nu verder met de belangrijkste investering in jouw lichaam?
  • Heeft je inspanning ook echt bijdrage geleverd aan jouw persoonlijke doel?
  • Hoe groot is de kans dat je gemotiveerd blijft om te bewegen en dit blijft doen de komende maanden?

First things first. You’re not alone babe!

Zelf merkte ik dat ik ondanks mijn drive gewoon vastliep. Ik sportte om het sporten. Begon heel enthousiast, maar verloor onderweg de motivatie en de regelmaat. Dat terwijl regelmaat de sleutel is naar een lekker vel. Ik begon heel enthousiast met een eigen schema, wandelde tussendoor met bekenden, zocht naar bevestiging en het bleef stil. Je kent het vast wel. Even die kleine correctie als je de kantjes er van af loopt of wanneer je het schema omgooit omdat je jezelf wijs maakt dat je nog ‘iets’ moet doen.
Dan hebben we het nog niet eens over de motiverende zinnen als…

“Kom op nog even door gaan hé!”
“Houd vol”.
“Je kunt het. Niet opgeven nu!”
“Top gedaan, je mag trots wezen!”
“Wel morgen een rustdag nemen hé?! Je hebt hard genoeg getraind.”

Damn, it isn’t easy.

Als het zelfs voor mij al een struggle is, hoe moet het dan voor jou thuis zijn? Terwijl jouw kennis waarschijnlijk op een heel ander vlak ligt. En je wel aan de slag wilt maar eigenlijk niet weet hoe. Of aan de slag bent gegaan en gemotiveerd wilt blijven. Wat ik zie is dat we ons lichaam op onze eigen manier algemeen onderhouden. Maar denk je niet dat het nog leuker is, dat als je tijd stopt in het bewegen het ook echt bijdraagt?

Laat het nou voor mij a peace of a cookie zijn om een goed trainingsschema op te stellen waar jij écht wat aan hebt. Een schema dat realistisch, effectief en motiverend is. Zo dragen je trainingen echt bij aan jouw persoonlijke doel en zal je zien dat het je zelfs tijd bespaart. Wat je doel ook is, ik coach je graag naar de beste versie van jezelf! Want samen is alles veel leuker. Een leuk feitje is dat je dit schema oneindig kunt finetunen en hergebruiken. Kortom, een toffe investering in jezelf, want het #coachmefit programma helpt je fitter worden.

Wil jij actief werken aan een lekkerder vel maar weet je niet waar je moet beginnen? Het #coachmefit programma helpt je fitter worden op een leuke manier die goed vol te houden is. Laat mij je hierbij helpen en ervaar zelf wat coaching op afstand voor jou kan betekenen. Lees alle informatie over het #coachmefit programma.
Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook! XOXO, Hella