Bokshandschoenen aanschaffen

Je bent super enthousiast en wilt graag bokshandschoenen aanschaffen. Die leenhandschoenen ruiken niet naar roosjes. We know girl! Wees zuinig op je lichaam en bescherm jezelf met de juiste materialen. Hoe nu verder? De keuze is echt reuze en wij snappen best dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het belangrijkste is de juiste maat en daarna je budget.

Stap 1: Which size do I have?

Bij bokshandschoenen is de maat gebaseerd op gewicht. De maten worden weergegeven in ‘oz’ (ounce). Dit zie je vaak op de buitenkant van de handschoenen vermeld. Pas eerst in de Rebel Box de leenhandschoenen, het liefst met bandage. Dan weet je snel genoeg welke maat je het beste past; niet iedereen heeft even grote handen namelijk.

Welke maten zijn voor wie?

Tussen de 40-50 kg heb je 8 oz nodig
Tussen de 50-59 kg heb je 10 oz nodig
Vanaf 60 kg heb je 12 oz nodig.

bokshandschoenen-aanschaffen

Stap 2: Materials? Say what!?

Welke materialen zijn er eigenlijk allemaal? We hebben drie soorten:
– PU (plastic)
– Kunstleer
– Leder

De keuze is geheel aan jou. Wel helpen wij je graag op weg. Het ligt eraan hoeveel je hiervoor over hebt en hoe vaak je traint. Bij een bokszak-training heb je meer bescherming nodig dan tijdens een starters-les. Over het algemeen trainen de meeste dames 2 keer in de week. Wij adviseren dan ook om voor een goede prijskwaliteit-verhouding te gaan. Dat is kunstleer of leer. Deze handschoenen zijn te koop voor een budget vanaf €35,- t/m ongeveer €70,-. Benieuwd naar kunstleer? Vraag eens voor of na de training om een de bokshandschoenen van een van de andere champs te proberen. Al onze leenhandschoenen zijn van PU-materiaal (plastic). Deze kan je dus bij ons proberen tijdens de lessen. Ga je fanatieker trainen op de bokszak dan adviseren we je om minimaal kunstlederen handschoenen aan te schaffen.

Welke merken bevelen wij aan?

Wij bieden onze champs alle merken van Rumble aan. Wanneer je actief lid bent krijg je 15% korting op de verkoopprijs van de website (niet bij een actieprijs). Met regelmaat plaatsen wij een bestelling en leggen jouw bestelde items dan voor je klaar in de Rebel Box. Heb je een ander merk gezien en vragen hierover? Vraag het in de Rebel Box of stuur ons een WhatsApp bericht.

Mooie handschoenen gezien?

Geef ons via WhatsApp of e-mail de link door met je gewenste maat. We overleggen met jou de bestelling en beschikbaarheid. Wanneer je akkoord gaat ontvang je van ons een betaalverzoek via WhatsApp. Wanneer het bedrag is ontvangen wordt de bestelling geplaatst. We houden je altijd op de hoogte over de status van je bestelling.

Wij vinden het fijn als je in ieder geval start met het je eigen bandage deze zijn te koop in onze Rebel Box of webshop. Kom je er niet uit? Stel je vragen gerust in de Rebel Box of stuur ons een WhatsApp bericht. XOXO, Hella